poradíte?

Ahoj, moje stránky www.danafoto.webzdarma.cz mám již v provozu druhý rok, ale nyní po změnách na webzdarama nejsem sama schopná změnit jaký koliv text na nich, nahrávat tam fotky atd. to není problém, ale jak např. vytvořím jiný text, což se předtím dělalo snadno, barvy, tučně atd nebyl problém, ale kde je tedko to okno, které se mi vždy otenřelo a šlo to v něm přetvořit? ...no jo, asi hloupá otázka, ale věřím, že mi někdo chytrý poradí! díky!
Pokud dobře chápu tak problém je v tom, že starý správce souborů byl nahrazen něsím jiným. Starého správce jsem nepoužíval a neznám ani to nové.
Pokud můžu poradit tak bych doporučil přejit na postup, kdy se webové stránky budou vytvářet na lokálním disku počítače a hotové se budou nahrávat na web. Pro přenos souborů po internetu FTP (= protokol pro přenos souborů).Programy, které tento protokol používají jsou FTP klienti - viz např.
http://faq.webzdarma.cz/faq.php?ftp
http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?34

Tedy správný postup je, že na lokálním disku počítače existuje zdrojový kód webu,pomocí nějakého HTML editoru se patřičné soubory aktualizují a pak se pomocí FTP nahrají na web, kde přepíšou staré soubory.
taky bych chtela poradit, kde najdu, kolik mam jeste volneho mista na webu? Predem dekuju za odpoved:)
http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?9
ako si mam nainstalovat forum?

prosim ak to niekto vie nech sa mi ozve
miso: ja to vim, ja to vim! postupuj podle navodu dodanyho s forem nebo si nejakej navod najdi na internetu
http://blueboard.cz třeba, jinak svůj nebo ztaženej script...