zobrazuje se v html kódech

když vložím index.htm vyrobený v programu Web page maker, z programu Total commander na moji stránku ,zobrazí se v html kódech. Jak mám prosím udělat , aby se zobrazilo normal?
jak normal? az tam vlozis html dokument, tak se mozna zobrazi "normal" stranka, ale tohle proste neni html dokument
LOL, co to je za blbost? :-DDD to je nějakej úplně hrozně divokej formát, to jsem ještě neviděl...zobraz si zdrojový kód a podivíš se ;-)
Tipoval bych, žes tam nastavil nějakej blbej formát uložení (v tom web page makeru), neznám ho ale to co vyplivnul NENÍ html kód, připadá mi to jako nějaký specifický xml...který se pak v prohlížeči zobrazí jako html kód. But that's not the way how you do it. Donuť ho, aby to uložil jako html.

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata