Nahrání dat

Zdravím.
Mám takový problém. Na servr sem i podařilo nahrát pouze půlku webu. Když jsem se o to pokoušel o den později s dalšími dodělávkami, chová se to tak že jako data přesune, ale když znovu otevřu a přihlásím se pod FTP protokol tak tam data nejsou. Nevíte někdo čím to může být?
Díky.
To jsou záhady. možná by pomohl FTP log z té akce, kdy :
chová se to tak že jako data přesune -
Už jsem na to přišel. Bylo to tím, že jsem měl pouze jednu reklamu na úvodní stránce. Kapacita disku tedy byla pouze 50 mega.

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata