500MB? Jak to?

Dnes jsem opět aktualizovala své stránky přes Total Commander a ten mi oznámil:
Quotas: using 780.00 of 512000KB (0,15% used)

Tak jsem koukla sem a v Administraci/Info je uvedeno:
kvóta na webové stránky (v MB) 500

No ne že bych si stěžovala, ale je to překvapující, ptž jsem myslela, že maximum je 150MB za banner i lištu... Jen bych chtěla vysvětlení, jestli se jedná o chybu, nebo v tom vězí něco jiného...

Díky
vězí v tom něco jiného, http://www.webzdarma.cz/podminky.html
aha, to jsou mi novinky.... ale díky za vysvětlení, vůbec jsem si toho sdělení nevšimla, omlouvám se

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata