tvorba stránek

Prosím poraďte, jaký je rozdíl mezi stránkami vytvořenými přímo v jazyku html a nebo v různých programech, které soubor přeloží do jazyku html. Chtěla bych slyšet o výhodách a nevýhodák. Předem děkuji. Václava
No, WYSIWYG programy obvykle "zprasí" kód stránek, ale zase člověk nemusí mít žádné znalosti HTML, takže je vhodnější pro začátečníky... Nám zkušenějším stačí Poznámkový blok :)
V tom souhlasim podivej se kdyz to udelas napr pres front page jak to skur... teda pardon zkazi proste nejlepsi je textovi blok:) lukasik http://harry-potter.euweb.cz
Jo texťák, co já toho v něm už napsal, ale Homesite + Topstyle není k zahození.
HOMESITE je na nic!!!
Proč myslíš ? Já mám 5.0 a je to Ok...
Sám dělám ve FrontPage a z části vám musím dát za pravdu - co to dělá s tabulkama, to si nedovedete představit.

Mimoto 80% všech blbostí stejně funguje jen na servrech s FrontPage Extesisions - a mezi ty jaksi WZ nepatří...
Front page je na ho...
Namo Web Editor nic neprasí a je prostě sqělej..........
Noja pouzivam rad pod Win32 nakej ten EDITOR od nakyho doktora, je to freeware, nebo(dokud jsem neformatoval disk) jsem mel udelanej takovej jednoduchej programek na tvoreni odkazu a tagu s Images, kterej to primo kopiroval do ploku no a pak v notepadu to slo primo pres CNTR+V, jinak pod Linuxem jakykoliv Editor, ve kterem umim aspon trosku :)
Nejlepsi je Notespad (NE Notepad!), i kdyz pokud je clovek linej, tak ten Frontpage pro tabulky taky pouzije. Pekne je to zarovna :-)

Driv jsem rikal "jak muze nekdo pouzivat notepad, to je pomaly" a ted rikam presny opak :-)

http://queen.aktualne.cz
robil nekdo z vas ve 1stPage?
Jo, 1st page je fajn.
Konecne nekdo. 1st Page umi ak html faily tak aj PHP a java scripty. len mi tam chybi nahled. Aj tak je to robustny nastroj.
Počkej, jak to myslíš? Vždyť ve 1stpagi je náhled - Preview nebo si můžeš nastavit preview in web browser. Jinak - nemůžu než nesouhlasit - pěkně nám to ti australani naprogramovali :-)
jo, ale nemyslel som priemo nahled. Poveda sa tomu design. Abych nemusol furt pisat zdrojovej kod, tak treba jak ve Front Pejgu. Ale mi to zas tak nevadi.

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata