MySQL

Ahoj všem, zvláště Adminovi, chtěl bych jasnou odpověď: Bude mySQL nebo nebude ??!?? Jestli bude, tak kdy ?
Díky
NEBUDE,NIKDY : smiřte se s tím... !
no je pravda, že už je slibovanej dlouho a pořád nic...
;) Jak jsem říkali na frontě počkáme a uvidíme:-))) Ale asi nebudou koneckonců mě je to jedno mě stačí PHP
No MySQL by se hodilo....
volejte hura, <a href="http://www.karma.cz/">karma</a> po 5ti tydnech dodala objednanou desku Tyan

opravdu mam z toho radost, clovek to proziva tak nejak vic, kdyz ho prvni na to poradne natesi ;-)
To chce potlesk tak potlesk karmě a adminovy...
mysql na cestě? že by? kde mám php&mysql clever book?
to sql by bylo fakt dobrý, nevíte o nějakym spolehlivým,serveru kterej sql zdarma poskytuje(ze bych k nemu pristupoval odsud)?
to sql by bylo fakt dobrý, nevíte o nějakym spolehlivým,serveru kterej sql zdarma poskytuje(ze bych k nemu pristupoval odsud)?
no fajn, dodaci lhuta 5 tydnu, mno,..
ale jo, lepsi neco nez nic :-))

hodne zdaru s rozchazenim :-)

j
no hurá, jen doufám že za to nebudete chtít žádný prachy :-))
jkt: mám tomu rozumět tak, že přesně za 5 týdnů to už bude bezchybně chodit? :-))
jedna hloupá otázka: chápu to dobře, že není technicky možný používat sql na jiným serveru osud?
No, zkoušel jsem to - použít mysql server ze serveru hyperlinx, ale nějak mi to nefachalo. Jako server name tam je samozřejmě localhost, ale já nevim, k jakýmu serveru ten localhost patří. zkoušel jsem www.hyperlinx.cz a ještě tu s mojí registrovanou doménou třetího řádu. Jediný, co mě napadá, je vytvořit si na hyperlinx nebo nějakym jinym serveru registraci, pak napsat skripty a odkazovat se jenom na tyhle skripty. Ale asi to nepude jinak než přes <a href="jmeno.hyperlinx.cz/skrip.php"> - jako odkaz na stránku.
mysql funkce jsou povolene, jen ten server zatim chybi

localhost je 127.0.0.1 a to je vzdycky ten lokalni pocitac kde bezi webserver, musel bys pouzit nejakou verejnou ip

hyperlinx zda se ma pristupny mysql server na adrese www.hyperlinx.cz - teda vypada to tak zvenku, ucet tam nemam abych to vyzkousel
jde o tohle: mam treba zaregistrovanou domenu 3.radu a adresa vypada: xyz.hyperlinx.cz. A v mejlu, kterej mi prisel je tohle: MySQL server name:localhost; login: xyz; password xxxxx. No a ja pak spustim skript (na hyperlinxu), kterej obsahuje
<?
mysql_connect("localhost","xyz","xxxxx");
?>
A kdyz jsem se chtěl s tim serverem spojit ze skriptu na webzdarma, nevim, ke ktery adrese je ten localhost patri. Budto www.hyperlinx.cz nebo xyz.hyperlinx.cz. Mam pocit, ze jsem zkousel oboji a neslo to. ale nevim, jestli jsem to zkousel z uploadovanyho souboru na wz nebo od sebe, kde mi bezi apache. Nebo me napada jeste hyperlinx.cz. Vyzkouset to muzu az vecer doma-tady nefunguje eftypko asi kvuli proxy (skolni sit).
nevim, nevim, ale myslim, ze ti pripojeni do databaze ze vzdaleneho pocitace nepujdte. setkal jsem se s tim, ze hodne hostingovych sluzeb to nepovoluje, takze predpokladam, ze ani hyperlinx (i kdyz tam se posledni dobou nejak na zabezpeceni moc nedbalo :~) ale treba je uz situace jina).

navic nevim to jiste, ale pokud by to mysql bezelo na jinem stroji, ktery je pripojen jen do localni site a nema povoleno pripojeni do internetu, tak si myslim, ze se k mysql serveru nedostanes - ale to je jen rychla myslenka, nejsu si ted uplne jistej :~)))

m.sa.
Sql na jiným serveru už používám, prostě ty stránky, který používají SQL mám umístěný na hyperlinx, zbytek tady. A propos hyperlinx zase nejede
spousta free sluzeb zakazuje logovani z jinejch compu nez localhost, jestli to je na hyperlinxu povoleny, tak ny to teoreticky melo jit;
zkus
mysql_connect("hyperlinx.cz","tvoje_username","xxxxx");
nebo "www.hyperlinx.cz" nebo "username.hyperlinx.cz", neco z toho snad pujde :-)

mno a nebo si pockej, az to budeme mit tady :-))))

j
myslite, ze je mozny, aby to fungovalo, kdyz ten skript spustim treba na wz, nebo kdyz to spustim u sebe doma a Apache serveru (+PHP+MySQL; Win32; pres dial up)?
Vim, ze spousta veci takhle pres Apache nefunguje.
nechapu dotaz... co ma byt mozne? pokud jde o pripojeni z jednoho serveru na jinej db server, tak si myslim, ze zvlaste v pripade freewebu je velice mala pravdepodobnost, ze to bude fungovat - bylo by to z pohledu spravce nepochopitelne :) . ale asi ti presne nerozumim, na co se ptas...

m.sa.
martin s.- takže z toho co říkáš to teda nejde, přípo odsude se připojit na jinej SQL server. já to zkoušel takto:
$spojeni=MySql_Connect("http://db.host.sk","jmeno","heslo"); a nešlo to.

další dotaz: co říkáte tomu hyperlinxu? jaký máte zkušenosti, z mejch 1 denních zkušeností ten server moc nefunguje...
$spojeni=MySql_Connect "db.host.sk","jmeno","heslo"); jsem zkoušel taky
hyperlinx si u me neudelal nijak dobre mineni - psal jsem tady o tom pred par mesici (zpusob jakym byl hack/cracknutej mluvi za vse)... jinak jak jsem rekl - ja si myslim, ze malokterej webhosting ti dovoli se pripojovat k jejich databazy od jinud nez z jejich hostingu - co by tim ziskali??? leda ze by jsi platil specialne za tu databazi a ne za hosting.
ale urcite nektere servery te tam pusti (ktere nevim), ale asi to nebude zadnej freehosting - podle me je orezani takovychto aktivit prvni podminkou slusneho fungovani freehostingu (pokud nechci byt jen odkladiste db pro cely internet)...

m.sa.

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata