Znáte to????

Znáte někdo server www.online.cz, mám něco udělat jedné firmě, která má od nich pronajmutý prostor, ale nemůžu vůbec nic zjistit o jejich provozu. Nevíte někdo jestli mají alespoň podporu PHP???
telnetem zjistis, ze to jede na windows a MSIIS, coz jeste nic neznamena ze

no asi bych se jich proste zeptal, jiny zaruceny zpusob neni
No jestli to jede na Win a IIS tak potěš klobásu...

hmmmm proč mám radši Apache a Linux ????
:-)))))))
AT ZIJE APACHE !!! Mimochodem, pod win98 mi bezi naprosto bez problemu a rychle. Stejne casem prejdu na Linux, tak to uz nema cenu vychvalovat. Totiz - spadnout "jen tak",bez duvodu, uprostred cteni clanku z netu - to umi opravdu jen Windowsy.
Jinak jsem koukal na online.cz a docela pusobiva stranka...cerna s jednou ikonkou ve tretine screenu.
Je skutečně působivá :-))) spíš bych řekl, že tam nic není...

mv.
piča
kurva

sorry, jenom něco zkouším...

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata