Formuláře - potvrzení odeslání

Je možné modifikovat stránku pro potvrzení odeslání komentáře z formuláře? Když si vytvořím vlastní potvrzovací stránku, nefungují mi na ní odkazy, nezobrazují se obrázky, ... Odkazy potřebuji nasměrovat přímo na můj prostor, ne na www.webzdarma... Jak na to?
Doplnění - o odkazy zase tolik nejde. Spíš jak tam dostanu mé obrázky (z důvodu stejného vzhledu celého webu).
Jo to myslim nejde wz ma blokovany, aby si od nej zobrazoval obrazky na jinym webu... A není jedinej...
zadej absolutni cestu... tedy treba http://moje.domena.cz/obrazek.gif ne jenom obrazek.gif...
treba to v nove verzi bude osetreno...?

m.sa.

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata