FTP přístup

Mám ftp program FTP-Commander a
ten po mně chce adresu hostitelského
počítače. Když do té příslušné kolonky
napíši: ftp.webzdarma.cz program
mi napíše, že adresa k hostitelskému počítači je špatná. Zkoušel jsem
i jiné ftp programy, ale každý
hlásí totéž chybové hlášení.
Zkusil jsem napsat i celou adresu ftp://ftp.webzdarma.cz, ale v té
předponě ftp:// ta chyba asi nebude.
Prosím Vás poraďte mi co mám
dělat. Stránky mám hotové a
najednou takový hloupý problém.
Díky!
muzes vyzkouset webzdarma.cz, nebo to taky muze byt problem ve firewalech...
A zkouses toto ?

C:\> ping ftp.webzdarma.cz

Phraj si s nastavením netu... něco by tam mělo být...
ftp.webzdarma.cz
Zkus napsat IP adresu.

Tuším, že to je "212.71.128.29".

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata