Nemuzu se zaregistrovat

Vytvoril jsem si behem nekolika mesicu krasnou stranku a ted ji chci nekam umistit. Chtel jsem to zkusit tady v domene wz.cz, ale na email mi asi hodinu nic neprislo. V cem je problem?
(Moje pritelkyne rikala, ze to je blbost, aby to neslo, tak si ted taky zkusila vytvorit ucet v domene wz.cz, ale taky ji nic na email neprislo. Ale to necekala hodinu, jako ja, ale jenom par minut.)
Co jsme udelali spatne?
Asi nic, mě sic mail přišel ale s odkazem na keterej když klinu tak se měla dokončit regisistrace ale ouha nějak to nefungovalo;)
Takze je problem jen v te domene wz.cz a ostatni jsou v poradku? Muzu se teda zaregistrovat tam? Nebo uz je to opraveno a mam to zkusit znova?
problem je asi na wz obecne. Ja bych jeste pockal nebo to zkousel prubezne...

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata