Nejde mi se přihlásit do admin. nástrojů

Nejde mi přihlásit se do administrátorských nástrojů. Potřebuju si změnit nastavení reklamy. Vždycky načte znova stejná stránka, když kliknu na přihlásit po zadání loginu a hesla. Poraďte mi prosím někdo!!!
Nefunguje to. Já se taky nemohu přihlásit.
Koukám nejsem sám. Včera to funkční bylo. Měl by si to admin zkontrolovat
dělá mi to přesně totéž,po zadání jména a hesla se znovu načte přihlašovací stránka...:(
Dexter:Přesně to samí!!=(((
potvrzuju, melo by se s tim neco udelat
Přidávám další hlas .... to samé .....

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata