Problem s socket_create() / fsockopen()

Dobry den.
Na mojom apatchi mi ide jeden program, ktory ma odosielat icq spravy. (a to je uz cosi, ked mi na nom nejdu ani len obrazky). Ale ked som si to dal webzdarma, tak mi napisalo chybu:

server nepodporuje ani jednu z funkcii socket_create() / fsockopen()

Neviete o co ide? Prosim o odpoved a dakujem za nu.
socketové fce jsou na WZ zakázané (kvůli spamu)
"apatchi mi ide jeden program, ktory ma odosielat icq spravy"

"fce jsou na WZ zakázané (kvůli spamu)"

Tak to jsi uhodil hřebík na hlavičku. :-))
Pls a neviete, ako by som mohol tu funkciu nahradit? Mam totiz webovu straku ako klnovu zakladnu a chcel by som odosielat v mene klanu icq spravy. Nejde o velky pocet ani nic podobne.
Neviete teda, akou inou funkciou by som ju mohol nahradit? Dakujem.
Socketove funkce jsou na wz zakázány (všchny). Nahradit ji nelze.
Většinu problémů lze vyřešit pomoci fopen() s povolenými allow_url_fopen. Tady to vsak zrejme nepomuze.

___
Proste kdyz je neco zadarmo, tak to nemuze umet vsechno ;)
mno dá sew to obejít tak, že si ten skript umístíš na hosting kde jsou siocketový funkce povolený a na stránce tro dáš do iframe
Presne to som chcel spravit. Nasiel som este 2 free hostingi, ale oba to maju zablokovane. Neviete mi teda poradit, ktory hosting by to mohol mat povolene, pls? Naozaj nejde o ziadnu velku zataz na server. Tak 1-2 spravy do tyzdna (monzo ani to nie :-D )
=PRXman=
Jenze, protoze se to nikomu(poskytovateli) nechce kontrolovat pocty takovych spojeni, tak je lepsi je zakazat uplne ;)
Zkus hledat dál - urcite se neomezuj na ceske freehostingy - tim spis se neomezuj na freehostingy, pokud takovou blbost fakt potrebujes ..

___
Prijde jednodussi (lepsi) poslat mail, kde mas temer jistotu, ze dojde k cili, nez posilat zpravu na pochybne servery icq (kde se zpravy mimoto maximalne po 3 dnech mazou - kdyz si ji nevyzvednes).
No ja robim web dotycnym za free a len ako hobby sa tomu venujem, takze veci ako plateny hosting u mna neexistuju.
Mohli by ste mi dat dake kontakty na ine hostingi? Asi nie, co? A nenechali by ste si ten jeden moj subor u seba? :)
"Mohli by ste mi dat dake kontakty na ine hostingi?" neznám žádný freehosting, který by měl socketové funkce povolené, tudíž ne.

"A nenechali by ste si ten jeden moj subor u seba?"
Vzhledem k tomu, že bych zaručeně měl na krku nůž správce serveru za spam, tak NE.

" takze veci ako plateny hosting u mna neexistuju" placený hosting dnes stojí pár korun. Stačí párkrát nejít chlastat a máš na roční provoz hostingu.
Opravdu je moznost posilat par icq zprav za mesic tak dulezita feature, ze stoji za tu silenou snahu to nekde prosadit/zprovoznit? Opravdu neni lepsi pouzit e-mail? (E-mail má svoje výhody, icq jen nevýhody). E-mailový účet má stejně každý - výrazně víc lidí, než icq účet od aol.

___
Jinak nektere (i ceske) hostingy lze ziskat napr za cenu 25Kc/mesic -> to jsou na rok asi 4 stovky, pokud tuhle (imho zbytecnou) feature tolik potrebujes, uricte nekde penize najdes ;)
lol to by nebolo vela penazi... dalsia vec je ze velmi tuto sluzbu nepotrebujem. ale chcel by som ju. a moznost nahradit ju mailom asi neprichadza do uvahy, lebo nejde ani tak o zanechanie sprav na maily (kde sa dotycny diva 1-2 za den), ako pozvat ho do chat diskusie (kde je potreba oznamu okamzite a je dokazane, ze icq si ludia castejsie spustaju :D ).
No tak nic. Skusim najst daky javascript, alebo dakoho, kto by mi s tym hostingom pomohol ;)
<HTML>Freeze, nechci vypadat jako hnidopich, ale ty tvoje 4 stovky odpovídají při ceně 25 měsíčně stovkám třem.

PRXman: No... nešla kdysi ICQ zpráva poslat mailem? Každopádně to funguje např. v síti Jabber.</HTML>
=Nípal=
Ja vím, tech 25 jsou temer vzdy ceny bez dane ;) (proto jsem stovku prihodil jako dan) .. i kdyz, mohl jsem to k tomu pripsat:)

Jinak do jabberu/xmpp to urcite jde, jabber ma diky otevrenosti spoustu vyhod - treba obycejny status indikator jsem si zvladl napsat sam.

Do site icq to kdysi slo, jenze to bylo v dobach, kde jeste fungovaly autorizace, invisible stavy a status indikatory. Jak jse to dnes netusím - od te doby probehlo totiz nekolik vetsich zmen - hlavne k horsimu, ale to je vedlejsi.
"velmi tuto sluzbu nepotrebujem. ale chcel by som ju"
tudíž není co řešit. Jestli jí chceš tak moc, aby jsi dal ty zmiňované 400 ročně, tak ti fungovat bude (ale na placeném hostingu), pokud ne, můžeš na ní rovnou zapomenou.