index.html

vlozil sem do databaze soubor index.html a kdyz pak zadam do adresy v internet exploreru http://klanpsychowow.mysteria.cz tak to rekne soubor nebyl nalezen. delal jsem uz dost stranek na webzdarma a vzdycky to timhle zpusobem fungovalo ale ted najednou ne,muze mi nekdo vysvetlit proc?
Když vložíš soubor do databáze, tak ho nenačteš prostým zadáním adresy http://klanpsychowow.mysteria.cz, nechápu jak ti to mohlo vždycky fungovat.
fungovalo to jeste v dobe kdy na wz nebylo phpwebftp 3.3,starsi stranky,ktere jsem predtim udelal timhle zpusobem uz ted taky nefunguji.
muzes mi prosim poradit jak to mam udelat,aby se zobrazily stranky pri zadani http://klanpsychowow.mysteria.cz a ne soubor nebyl nalezen?
Nepleť si pojmy! Správce souborů není žádná databáze.

Jinak k problému. Prostě klasika "index.html" NENÍ "index.html". Je potřeba rozlišovat velikost písma. Dále nesmí obsahovat další znaky (třeba další příponu).
jo to ja prave vim,cetl jsem vsechny ty fora atd., ale nemam tam zadny pismena navic,ani velka a stejne to nejde.a daval jsem to tam proste pres spravce souboru, ktery me hodil sem: http://admin.wz.cz/index.php , zadal jsem klanpsychowow.mysteria.cz, heslo a tam jsem nahral soubor-index.html udelany v poznamkovym bloku a stejne to nejde...
<HTML>http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=54114&t=54114</HTML>
diky moc,taky uz jsem si vsiml ze to beha