Nahrazení scrollbaru v DIVu vlastním způsobem v JS

Ahojda všichni zase po dlouhé době,

mám malý problém. Dostal jsem za úkol udělat jedny stránky, kde krom hlavičky, menu vlevo bude vedle něho vpravo měnící se obsah stránky v DIVu, jež bude mít pevnou šířku a výšku. Na tom není nic neobvyklého, to znáte asi všichni.

Podmínka je však jediná, a to: aby při větším obsahu se nezobrazoval vpravo vertikální posuvník, ale jen dejme tomu šipečky nad a pod textem, na ně když se najede či klikne, tak se obsah automaticky začne rolovat daným směrem.

A teď na závěr se chci zeptat: docílím tohoto výsledku v JavaScriptu? AFAIK vím, že to je záležitost převážne Flashe.

Díky moc za pomoc!

// EDIT: Trochu jsem zkrátil nadpis. Nípal.
Omlouvám se, ale odpověděl jsem si sám:

http://interval.cz/clanky/scrollujici-text-na-strance-pomoci-javascriptu/
Dá se to udělat i bez JS - hodí se tam normální lišta, ale ten posuvník se překreje nějakym divem nebo obrázkem, kterej se tam absolutně nebo relativně napozicuje, a nechaj se koukat jenom ty šipečky (viz můj web).
Výhoda je že to funguje i bez JS (jinak se člověku bez JS může stát že si nic nepřečte, pro ten případ to chce explicitně ošetřit - já bych to dělal tak že skrytí posuvníku a zobrazení těch šipek bych vytvořil javascriptem, přes document.write nebo přes DHTML), ale má to i svoje nevýhody - například že člověk si nemůže bejt jistej přesnejma rozměrama těch šipeček, takže občas to nevypadá úplně přesně tak jak by mělo.
blahapet (natysek.wz.cz)
Jedine spravne reseni je, do posuvniku nezasahovat!

Vse ostatni je pro kocku.
* posuvniky si nastavuje operacni system, win, linux, ...
* posuvniky si nastavuje prohlizec
* JS muze z nejakeho duvodu vypadnout (chybicka v jine casti JS; prohlizec nepodporuje; clovek o nem nevi, protoze nevidi stranku, predcita mu to nejaky programek, text; ovladani JS sipek klavesnici, jak to umoznuje prohlizec, to tam take jiste nemas; navic ten nevidomy nemuze vedet, ze mas okno v okne, takze ani druhe posuvniky nevidi :)
Atd...

* Treba Opera si vsechny posuvniky a prvky prepisuje podle sveho. Takze muzou byt sirsi a reseni R.U.R. (jsrosa.wz.cz) prekryti obrazkem, pro kocku.
* Ve win i linux se da nastavit velikost a sirka posuvniku. Mozna do toho nikdo z vas nevrta, ale jde to, menil jsem si to, zuzoval :) Znovu pripominam, ze zalezitost okna obsluhuje operacni system a prohlizec mu do toho nema, co mluvit ani koder stranky!
* Ve win je mozne prepinat vzhledy, kdy dojde treba pri Klasicky a Vista k vyraznym zmenam i na posuvnicich, opet RUR reseni pro kocku.

Ano, pouzij javascript, overflow hidden, ale pocitej s tim, ze 2 skrolovani na strance jsou jednak osklive na pohled a druhak neprakticke.
Pochybuji, ze chces ztracet cas a stranku prizpusobovat jeste velikosti okna, aby se posuvnik neobjevil... A stejjne FF jej zobrazuje :)
peta: vcelku souhlas, psal jsem že to má svoje mouchy, jen jeden dotaz:
Co FF stejne zobrazuje?
R.U.R. (jsrosa.wz.cz)
Mam dojem, ze kdesi v diskusi si nekdo stezoval, ze se mu za kazdych okolnosti nekde zobrazuje posuvnik na vysku. Mozna, jsem pomotal IE s FF.
Osobne to povazuji za vyhodu, protoze pak stranka neuskakuje doprava doleva ze zobrazeni bez a s posuvnikem.
tušim že IE vždy zobrazuje posuvník u textarea, ale jinak imho všechny prohlížeče mají standardní a nestandardní CSS způsoby pro zobrazování a skrývání posuvníků, s jejichž využitím lze docílit téměř jakékoli kombinace zobrazených a nezobrazených posuvníků
Přátelé, děkuji Vám všem za pomoci a názory. nakonec jsem dospěl k názoru, že máte pravdu a taky Vám řeknu proč:

Skript, na který jsem Vám na začátku dával odkaz sice funguje, ale pokud si zobrazíte zdroják, chybí před DOCTYPE a to byl kámen úraz, proč ten uvedenej příklad fungoval a mně, kde dělám stránky v XHTML to všude šlo ale ve Firefoxu ne. Jakmile jsem odstranil DOCTYPE a nechal tam jen počáteční , pak to fungovalo i v něm, ale na to se teda mohu vyprdnout.
Sory za nepřesnosti. Webzdarma mi sežralo HTML tagy:

--> chybí před html DOCTYPE
to znamena jen tolik, ze IE dany doctype ignoroval a pouzil jiny. Takze pouzit stejny doctype a je vsechno ok, treba smazanim doctype se toho docili.