Logy

Dobrý den, bylo by možné získat log přístupů na určitý web z určitého dne.
Děkuji JN
Ne.
A záznamy změn hesla v administrátorské sekci? Resp. přístupů do admin sekce. Děkuji
Jedine co vy jako uzivatel muzete zjistit, jsou informace uvedene v administraci pod odkazem Info. Kde muzete zjistit treba posledni pristup pres FTP. A ihned po prihlaseni se zobrazi takova stroha stranka s textem "Vitej uzivateli" kde pod tim je uveden posledni pristup do administrace.

Zmeny hesla se nezaznamenavaji, ale zapomenute heslo je podmineno kontaktem pres email. Pokud vsak jiz nekdo zna heslo, pak muze heslo zmenit bez upozorneni.

Smim se zeptat o co Vam konkretne jde? Pokud se Vam nekdo naboural na ucet a zmenil heslo, pak tady nic nezmuzeme. Budete muset kontaktovat podporu a modlit se, ze Vam pomuzou.

Pokud je to jen ze zvedavosti, pak tady nepochodite.
Pro kamaráda spravuji web - někdo změnil heslo - přes email (ten zůstal na mě jsem ho vrátil, resp. přenastavil) - a poslední přihlášení je z jedné firmy ... potřeboval bych zjistit log, zdá se, že v té firmě někdo chce mě, nebo kamarádovi ublížit ... a já nechci nikoho obvinit falešně ...
Tak v tom pripade kontaktujte podporu (podpora@webzdarma.cz) a sdelte jim co nejpresneji Vas problem vcetne udaju o poslednim pristupu (datum a ip - ten z uvodni stranky administrace, pripadne i FTP, pokud se tam taky pripojili).

Neslibuji vsak dostupnost podpory. Ta posledni dobou nejak nejede na stoprocent ;)