Vítejte na našem serveru.

Vítáme Vás na našem serveru. Nabízíme Vám zde možnost umístění vašich stránek a to úplně zdarma. Pokud budete mít jakékoli náměty či připomínky, nebo si jen budete chtit podiskutovat o naší službě, můžete využít tothoto diskusního fóra. Doufáme, že budete s našimi službami spokojeni.
Tým Professional Internet Services.
Líbí se mi, že nabízíte více prostoru než ostatní, i když zatím nevím, jestli to plně využiju. Ovšem už ten pocit neomezování je důležitý. Trošičku jsem váhal u zvolení 2. domény. Chybí mi nějaká krátká a neutrální (webz, ceweb, freeweb atp.)
Mate pravdu, ale dnes uz se hrozne spatne hledaji kratke a pritom dobre domeny. Predpokladam ale ze v budoucnu jich bude na vyber vic ( okolo 20 ) a budeme se snazit zarazovat co nejkratsi domeny.
Je mi jasny, ze asi chcete svou nabidkou prevalcovat Mujweb a spol., ale mohli byste se taky zamerit na trochu lepsi sluzby jako treba podpora PHP:-)
Podpora PHP se připravuje ! Počítame, že bychom ji nabídli někdy koncem června. Tam je totiž pomerně složité nastavit, aby to bylo funkční a zároveň bezpečné.
Zdravím,
je sice supr že registrace je rychla a jednoducha, ale postradam u ni nejake detailnejsi informace (zvlaste pro zacatecniky) co se tyce zakladni zobrazovane stranky (index.htm nebo default.htm), max. velikost uploadovaneho souboru, dále neco o tom jak a kde se bude zobrazovat vas reklamni banner, jestli tedy nejaky do stranek vkladate.
Libi se mi ze poskytujete ftp pristup k souboru a ne ten silenej webovskej doplnenej mnohdy o dost stupidni editory html kodu a prohlizece struktury adresaru :o))))
Mozna by byla dobra i sluzba kde by se posilal mailem (nebo by byl zapsan v souboru) udaj o obsazeni poskytnuteho prostoru.
Do budoucna chystame stranky s napovedou pro zacatecniky ( FAQ ). Jinak banner se vklada na kazdou stranku dolu.
Jo s tim PHPckem ste mne potesili, ale s tou reklamou to teda neni moc (vubec) pekny... vzdyt na MujWEBu (teda ne ze by to byla nejaka konkurence:-)) uz zadna neni - aspon co ja vim.
Meli byste reklamu omezit jen na titulni stranku.
Reklama je tam prozatim nutna ...
Podpora PHP je skvela .. Co takhle mod_include (shtml)? Alespon to #include :) ...
PHP se pripravuje a pravdepodobne bude jiz koncem cervna.
reklama je nutnost ... jak jinak by se provoz jiste narocneho systemu jako je freeweb zaplatil ?? budte rad ze je dole a ne nahore. jen doufam ze to bude schvalovana reklama a ne vymeny system nesouci sebou eroticke bannery.

inac chybi mi tu vyhledavani v jiz zalozenych webech.

autorum drzim palce.
Co se tyce raklamy ..zatim bezi system Billboard ( zakaz erotickych banneru ), v budoucnu vlastni reklamni system.

Co se tyce katalogu .. urcite bude !!


Mam velmi "divnou" myslenku. Na reklamu jsem si jiz zvykl, ale rikam si ze na svych strankach bych mel rad alespon nejakou kontrolu nad reklamou? Nedalo by se nejak vystavit ze bych mohl urcite reklamy preferovat a naopak. Tedy jako clovek co ma rad techniku je pro me OK mit na mojich strankach reklamu na vypocetni techniku, pocitace, cestovani a kdo vi co, ale urcite bych taky nasel hodne reklam se kterymi nesouhlasim a tedy bych nerad aby mi navstevnici spojovali tu urcitou reklamu se moji osobou .. Ale jinak reklame na Inetu fandim

Diky
Petr
Mate uplnou pravdu. Momentalne jsme zapojeni v reklamnim systemu Billboard, takze si moc vybirat nemuzem. V budoucnu zde pobezi vlastni reklamni system a tam jiz bude mozno podle zadane kategorie zobrazovat reklamu podle daneho tematu.
Pochopil jsem jak se vytvari domena, ale nepochopil jak se tam ta stranka umisti.
Musite pouzit FTP klienta ..ke stazeni treba zde : ftp://ftp.cuteftp.com/pub/cuteftp/cute4032.exe
nahodou jsem objevil vasi free sluzbu a je super,urcite o ni reknu kamosum.
Asi by to chtelo vic reklamy aby o vas vedelo vic lidi !.
:))
Ani si nedovedete predstavit jakou to da praci udelat si nejakou reklamu. Obeslali jsme vsechny zpravodajske servery ale nikdo se neobtezoval o nas napsat. Proste nechtej delat jinejm reklamu ..i kdyz je to freehosting :))

Pokud nekdo budete mit napad jak se lepe zviditelnit na ceskem Inetu, tak sem s nim :)
Skutečně chybí reklama ...

Snad jediná je Váše "záporná" odezva na článek o registraci domén na Živě. A to člověk musí hledat podle nápadné zpětné E-mail adresy. (můj případ Vašeho objevení)

Pokud zobrazujete na free stránkách klientů reklamu, tak by výměna bannerů s vlastní reklamou neměla být problém.

LJ.
To je pravda ..ale momentalne je jeste pomerne nizka navstevnost, takze neni ani moc zobrazenejch banneru ...doufame, ze se to casem zmeni ..cim vice uzivatelu ..tim vice reklamy :))
Jinak jsme ve vsech vyhledavacim ..ale to nestaci.
Kdybyste meli peknou ikonku nebo ctverec, tak by vam ji urcite spousta lidi dala na stranky (mozna), teda aspon ja urcite... spousta serveru se tak zviditelnuje (i kdyz jde o vetsi servery jako seznam nebo atlas)...
kolik mate momentalne registrovanych webu?
Ikonku mame a neco vymyslime ..diky za podporu.
Uzivatelu je momentalne okolo 800 ...mensi pocet ale svuj web opravdu vyuziva. Momentalne je zobrazovana bannerova reklama, ale uvazujeme prave o prechodu na ikonu.
Hmm 800 zaregistrovanych webu. To mi pripada, jak kdyby se sesli kamosove v hospode a rekli si ze zalozi freeweb server. To by chtelo naky brutalni ozivnei. Zkousel nekdo apelovat treba na neviditelneho psa (ci viditelen prase) nebo do zavinace. Taky muzete zkusit www.extra.cz, jednou se tam dostala do reklamy i stranka s fotografiema kanalu! Prdpokladam ze s takovymato podminkama by adekvatni pocet uzivatelu byl alespon 25 000...

Tomas Kubes
Na reklame se tvrde pracuje ..
tiskove zpravy byly rozeslany snad vsude. Momentalne bezi reklama na www.fudge.cz a pripravuje se dalsi ..