Prekvapeni - blbnou stranky

Hej lidi z toho se fakt uz poserete. Uploaduju pres ftp klienta ne normalne se mi to tam uploadne - rikam dobre - tak je zkusim ne primo v prohlizeci a ejhle ony se mi nacetly stare stranky ktere jsem uz smazal jak z webu tak i ze sveho PC. Proste nechapu tak to zkousim i pres jine FTP klienty ale furt to dela to same..........nakonec to cele zkousim na jinem kompu a zase nic. Fakt uz nevim tak please helpnete mi nekdo.
Ze by http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?2 ? Promin, uz jsem se posral.
Mám naprosto tejný problém. Pokud to nějak vyřešíš tak dej vědět. Taky se to najednou seklo a nejde to aktualizovat (ale nahrát to jde) a když něco smažu, tak to tam furt je. Tomíkův odkaz jsem zkusil, ale bezvýsledně.
Tak kybernetika jo. No nic to sem ted nepatri. Zprocetl jsem si ten odkaz a reknu ti ze to je blbost aby to bylo v cachy dvou pocitacu zvlast kdyz na tom druhem ty stranky nikdy nebyly nactene....hmmm a co ted ze. Nic ve zlem, vsechny mista disku jsem tez prohledal a promazal - teda aspon ty co by mohly nejak souviset s prohlizeci a fakt uz nevim. PS: Kdyz to navic dela jeste vice lidem tak to musi nejak souviset s hostingem a ne s mim PC.
a je nějaký rozdíl mezi http://www.amazingworld.wz.cz/ a http://amazingworld.wz.cz/?
"Hej lidi z toho se fakt uz poserete. Uploaduju pres ftp klienta ne normalne se mi to tam uploadne - rikam dobre - tak je zkusim ne primo v prohlizeci a ejhle ony se mi nacetly stare stranky ktere jsem uz smazal jak z webu tak i ze sveho PC."
"PS: Kdyz to navic dela jeste vice lidem tak to musi nejak souviset s hostingem a ne s mim PC."

no tak z toho sem se fakt neposral, ale mám problém stolici udržet, když vidím, jak jsou lidi tupý a používají mozek na něco jiného, než byl původně určen...
Tom:
zkus použít svůj mozek na tyto dva případy:
http://www.bayla.wz.cz/
http://bayla.wz.cz/
Co si o tom myslíš?
Díky Ds z 12.5.07 13:19. Měl jsem stejný problém. A po zadání bez www. to jde. Ale proč tak nejednou a bez upozornění? Na to můj mozek nestačí.
A co z lidma, kteří se chtějí na stránku podívat a dívají?
Bohumil:
pro ostatní zkus nastavit aby se varianta s www přesměrovávala na variantu bez www, viz :
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=47812&t=47812
Hele ty lofasi (sorry - Tome) pouzivej si mozek na co chces. Napises tu ze ho mame pouzivat na co urceny ale reseni problemu tu nenapises tak kdo je pak tady dement co..........takovy lidi me fakt dokazou dostat kura. Vetsinou vypadaji jak dementi a vetsinou to jsou ti dementi.
Play man: když vstupuješ do diskuse s ostatními lidmi a ještě po tobě zůstává písemný záznam, tak by ti rozhodně neuškodilo vyvarovat se vulgárních výlevů. Stránky jsi si vyzkoušel, nudu jsi možná zahnal, tak nechtěl bys zkusit něco jiného a jinde?
ds: já v tom žádný rozdíl nevidím. Reklama je všude, obrázky i odkazy jsou ... ?!?!

Tak kde je problém?
Tom:
no rozdíl je v:
Aktualizace: 6. 5. 2007 na jedněch stránkách a 12.5.2005 na druhých stránkách
Pro DS
Asi mas pravdu sorry ale to vis nekteri lidi me fakt dokazi nastvat. Stema strankama jeste skoncit nemuzu ale neboj kdyz se nevyskytne dalsi problem tak tu uz psat sproste nebudu. Mam ale dotaz cim to je ze to nejede s WWW? - Cista zvedavost.
řekl bych: polámal se mraveneček, ví to celá obora, ale doktora ještě nezavolali
ds: aha. Tak to se omlouvám, to sem nesledoval. Zajímavé ;)

Jsou to sice drobnosti (které se mi zatím naštěstí vyhýbají), ale množí se. Už by to opravdu chtělo nějakou údržbu serverů.
Tak problém mám stejný.
http://darktuning.wz.cz jde aktualizovat ale
http://www.darktuning.wz.cz je pořád stejný

Nechápu to.. Proč tomu tak je ?
ďakujem, pomohlo mi to :)