Pravidelné výpadky spojení

Na stránkách ramus.wz.cz se mi pravidelně stává, že se stránka z neznámého důvodu neobjeví, střídají se při tom tři různé příznaky: buď přijde stránka prázdná (žádné hlavičky ani obsah), stránka se načítá několik sekund a poté se přeruší spojení, nebo se rovnou objeví chyba o nedostupnosti stránky. Tyto chyby se objevují zcela náhodně a nezávisle na tom, která stránka je požadována. Obvykle se spíše objeví chyba na několik požadavků po sobě a potom to opět nějakou dobu běží bez problémů, ale jinak je objevování výpadků naprosto náhodné -- stejná stránka se jednou načte, jednou ne. Nikdy jsem si podobného chování na jiných stránkách WZ nevšiml, jenom na svých. Skript se většinou při výpadku nespustí, někdy se ale stává i to, že skript proběhne a výsledky se ztratí. Vzhledem k tomu, že moje stránky jsou webová hra, je tento problém docela palčivý. Neví někdo, v čem by mohl být problém, nebo alespoň co zkusit?
Update: Na jiné stránce, kterou mám také zaregistrovanou v doméně wz.cz, jsem si všiml podobné chyby -- stránka se napoprvé objevila prázdná, napodruhé se načetla. Všimlo si toho více lidí. Přitom stránka obsahovala jenom 82 řádků HTML kódu a následující PHP blok:

<?php
header ('Content-Type: text/html; charset=utf-8');
header ('Content-Language: cs');
?>

Nezdá se tedy, že by příčinou této chyby byla špatně napsaná stránka -- leda by snad vadila některá z těchto hlaviček (?)
Používám redakční systém wordpress a stejná chyba se mi také stává je chyba u mě nebo na straně serveru?
Řekl bych, že to máte z toho, že jste si vybrali nejzatíženějěí doménu wz.cz.
mohl by mi tady nekdo vysvetlit proc uz mi dva dny nejede na mych strankach www.smp.wz.cz database? nemohu se pripojit k mysql serveru.. acces denied..a k phpMyadmin se taky nemuzu pripojit..(spojeni s mysql serverem se nezdarilo).. chapu vypadky ktere trvaji par hodin.. ale tohleto je uz moc.. a problem mam jenom z temito strankami.. na jinych strankach ktere mam umistene na .wz.cz mi vsechno jede bez problemu. prosim o urychlenou odpoved..
1. Pokud máš správně přihlašovací údaje, pak server hera je pravděpodobně přetížen. Tady ve foru se odpověď nedovíš, protože tu zná jen admin. Můžeš zkusit napsat mail na podporu.

2. Proč používáš mysql_pconnect() namísto mysql_connect()?

3. "prosim o urychlenou odpoved"
http://www.hash.cz/inferno/otazky.html#urgent
taky povrzuju bilou stranku.. zmacknu desetkrat refresh a z toho tak dvakrat se objevi rovnou bila stranka, nebo po dlouhem nacitani bila stranka. nedeje se to jen u mych webu, ale i mnou navstivenych.. zkousel jsem vetsinou jen domenu wz.
Spojení přerušeno

Spojení se serverem bylo v průběhu načítání stránky ukončeno.

* Server je dočasně nedostupný. Akci prosím zopakujte za chvíli.

* Pokud se vám nezobrazují ani ostatní stránky, zkontrolujte síťové připojení vašeho
počítače.

* Pokud je váš počítač chráněn firewallem a nebo proxy serverem, zkontrolujte, zda má Firefox přístup na Internet.

A věřte mi, že Firefox přístup má, v tom to není...
Mám podobný problém - už cca rok to vypadá na přetížený server. A dnes bych to odhadl na úplný výpadek ...
Stránka se mi nechce zobrazit vubec pise to ze stranku nelze zobrazit a todle mi to pise kdyz se chci prihlasit do administrace souboru (pridavat nebo odebirat soubory:
Nemohu se přopojit k serveru (muj server):21 s uživatelem (ja)
Zkuste to znovu ...
A kdyz to zkousim znova tak nic nevite cim to je a co mam delat?
Už to jde, aspoň mě.....
jj uz to de uffffffffff! uz sem se bal ze se to uplne podelalo:D
Můj problém se nevyřešil, je to teď spíš ještě horší než předtím. Jednodušší skripty nedoběhnou asi v 10 % případů, u složitějších je to kolem 50 %, ale pořád je to v podstatě o náhodě. Už jsem i do skriptů, které lze spustit jen jednou, vložil cachovací mechanismus, ale ukazuje se, že i ten občas selže, skript se prostě uprostřed interpretace přeruší a výsledek žádný. Nevím, proč si to vybírá, kdy ho to sestřelí a kdy ne. Nejsou nastavené nějaké limity na dobu vykonávání skriptu, využití paměti apod.? (i když tím by se mnoho nevysvětlilo)
Spojení se serverem bylo špatné už předtím. Často mi vypadávalo a já se musela znovu přihlašovat na účet. Ale to jsem snášela s klidem, i když jsem se musela přihlašovat třeba 3x po sobě. Jenže teď už se ani nedostanu do správce souborů. Prý vnitřní chyba serveru. Poraďte prosím. Nevím, co s tím mám dělat. Snad je to jen dočasné.
ale já nemám problém se stránkou. ta se načte vždy. ještě se mi nestalo že by se mi zobrazila bíla stránka. psal jsem že mám problém z databází. na stránkách mi nejede a k phpMyAdmin se také nepřipojím.
Uz me to nebavi neda se s tim pracovat....
je to na <> asi vse presunu na ic.cz. tady se k tomu ani nikdo nevyjadri:-(
Czer: http://bobikuv-web.wz.cz/ - jestli té prasárně, kdy na jednu stránku umístíš 5 obrázků, které mají celem 2895 kB a nutíš nás to najednou všechno načíst, říkáš práce a je tu takových jako ty víc tak není divu, že to server prostě nestíhá
mrazicz: Založ prosím oddělené téma se svým dotazem. Netýká se to problému, který zde řešíme, a zbytečně to mate.