Problém s načtení stránek

Ahoj všem založil jsem si tady doménu na kterou jsem dal forum(phpbb) a dost často se mi stává že se nenačte stránka a hodí to prázdnou stránku a akce se nevykoná a teď se ještě začlo dít to že mi to píše že se to nemůže přihlásit do databáze a když zkusím se do databáze dostat přez phpmyadmin tak my to píše že nelze přihlásit po nějaké době to zase de ale pak po chvilce to zase nejde pls poraďte co stím to forum budu potřebovat co nejdříve mít v provozu a to bez chyb předem děkuji.
Bohužel jste si zvolil špatnou taktiku. phpBB na WZ je hodně problémové. Na vině je plýtvání systémových prostředků, které produkuje phpBB a WZ na tuto zátěž není stavěno. Což se projevuje nejčastěji výpadky databáze, případně dlouhými časy načítání. Navíc jste si vybral nejzatíženější doménu.

Řešením je zvolit jiné diskuzní fórum než phpBB.
Tak jsem tuto chybu vyřešil fórum jsem přesunul na doménu webz.cz a za 24 hodin žádný výpadek žádná chyba no prostě nic co to fórum ohrožovalo předtím je kolikrát rychlejší atd. a dokonce můžu soubory zpravovat přímo stěchto stránek.
Děkujiti za informace Tomíku.
Lukáši, rozhodně jsi nezvolil špatné fórum, je to nejčastěji používané, ale jaksi webzdarma s ním má velké problémy. taky budu umístovat forum k jinemu hostingu