allow_url_fopen vypnuto

Zdravím, mám fórum a nejdou tam v příspěvcích zobrazovat obrázky. Sice toho moc nevím o PHP ale zjistil jsem, že pro to aby šli zobrazovat musí být allow_url_fopen povoleno. To ale sám nemohu udělat a musím prý kontaktovat správce stránek (WZ). Tedy je možné na mých stránkách zapnout tuto možnost?
Ano tato možnost tady je a povoluje ji sám uživatel.

Ale nějak si nejsem jistý, jestli je toto nutné. Obrázky samy o sobě nevyžadují žádnou specialní péči ze strany serveru.

Něco jiného pokud se obrázky načítají přes php skript. Něco v tom smyslu jako <img src="obrazek.php?nacti=toto">. Pokud přístupuje ke vzdálenému obrázku (souboru), pak je allow_url_fopen potřeba povolit.
V jiných situacích toto nastavení nemá smysl.
Myslím to takto:
Mám nahraný obrázek na nějakém jiném serveru.
Chci ho v příspěvku fóra přímo zobrazit (nechci aby tam byl odkaz na něj.) tedy zadám [img]http://server.cz/obrazek.jpg[/img].
Jenže nic se nezobrazí... přitom na jiných fórech to jde... tak jsem zjistil, že aby to šlo musí být allow_url_fopen zapnuto. A to údajně já sám nemohu udělat a musím požádat správce stránek (WZ) aby mi to povolil... ale nevím jestli to povolí. Nebo nevíte koho bych měl kontaktovat?
"nevíte koho bych měl kontaktovat?" Víme. Nikoho. Povol si to sám. Řeší se to ve fóru skoro každý den. Staší pohledat.

Stejně si myslím, že že zobrazování obrázků nemá nic společného s allow_url_fopen. Do fóra zadáš link a fórum to převede na html. Pak se jen obrázek zobrazuje.
Ahh... omlouvám se, jsem vůl. :)
Měl jsem v nastavení fóra nastaveno, aby v příspěvku nebylo zobrazeny obrázky vetší než 500 px na šířku (aby to nezasvinilo fórum).
No a když jsem hodil fotku na imageshack a hodil tam link s náhledem, tak to nechtělo pustit, i když náhled je malý (fotka samotná ale povolený rozměry přesahuje). Pak jsem ale zkusol malý obrázek hodit do příspěvku a ajhle, ono to šlo. Pak už stačilo zrušit omezení obrázků a šlo to.
allow_url_fopen prý něco s obrázky má společného, ale co to nevím, nejsem žádný webmaster :)... jsem rád že rozjedu fórum.