Reklama a PHP skripty

Dobrý den, narazil jsem na podle mě závažnou chybu (tedy pokud to není "feature"). Zaregistroval jsem pro manželku web koralky.webzdarma.cz a chtěl na něm nahodit jednoduchý web, na kterém by si mohla udržovat malou galerii fotek. Chtěl jsem k tomu použít jedno z nejběžnějších řešení, totiž cms JOOMLA, ale ejhle, nejsem schopen ji tady rozchodit, byť jsem to předtím dělal na různých webech stokrát. Problém je v tom, že po nahrání instalace JOOMLY na web mi místní "reklamní robot" strká do php skriptů (a to prosím nejen do index.php) reklamy, bohužel tak neinteligentně, že tím udělá skripty syntakticky nevalidní.

Dotaz na správce hostingu: Jak mám obejít tuto hrubou chybu? Klidně nastrkám do stránek reklam dvacet, to je mi úplně jedno, ale předtím bych rád web aspoň nainstaloval...

Děkuji za odpověď
ZS
<HTML><i>mi místní "reklamní robot" strká do php skriptů (a to prosím nejen do index.php) reklamy</i><br>
<i>Jak mám obejít tuto hrubou chybu?</i><br>
To není chyba, na to stačí nenastavovat vkládání reklamy do všech souborů dolů.

Jen o kousek níž je podobné téma, řešení bude zřejmě analogické.

http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=54177&t=54177</HTML>
Řešení není analogické, samozřejmě jsem pročetl faqy i diskuzi a tohle pro JOOMLu nefunguje. Samozřejmě jsem zkoušel generování reklamy do jiného souboru i další věci, ale pokaždé to dopadne špatně, buď tu reklamu hodí do index.php nebo do hromady dalších volaných skriptů.

Stačí sepodívat, jak JOOMLA generuje stránky a je jasné, že se do ní asi těžku může něco narvat na sílu zvenku. Něcojiného je samozřejmě už hotový nainstalovaný wev, tam se dá upravit vlastní template třeba s padesáti reklamami, ale při instalaci JOOMLY se do skriptů vrtat nedá...
Ale jistě, že to jde. V administraci si nastavíš vkládání reklamy nahoře (na úvodní stránce nebo v rámci) a zadáš cestu na ten soubor. Třeba /index/reklama.html. Soubor reklama.html tam nahraješ (stačí prázdný).

Pak nainstaluješ Joomlu a do indexu.php přidáš include na ten soubor reklama.html.
Což jsem přesně udělal, následně znovu nahrál čistou joomlu, tak proč se mi do poloviny skriptů zase dotáhl ten banner?
pomohlo vzít jedna pětku joomlu...
Moc to nepomohlo, jak vidím, ledaže bys Joomlu vzal pod krkem :-)