SlimBox a WZ

Zdravím chtěl bych poradit jestli sedá nějak nastavit na WZ, aby mi fungoval slimbox. Chtěl jsem přejít od Greyboxu na slimbox tak jsme si přepsal všechno ve zdrojacich upravil a vyzkousel to na localhostu a fungovalo to ale kdyz jsem to potom pretahl na server tak nic. Vyzkousel jsem to pak i na serveru IC, kde to fungovalo normalne jak melo.Poradi mi tedy nekdo?

Diky moc s pozdravem Drake
"kdyz jsem to potom pretahl na server tak nic."

Obávám se, že je to tak málo informací, že těžko můžeš očekávat rozumnou odpověď. Ale když ti to jede na ic.cz, tak kde je problém? Jdi tam.
Ehm. Podle internetu je SlimBox javascriptová aplikace, takže to není záležitost serveru.

Chybu musíš hledat někde jinde. Nejlépe to uděláš tak, že stránku s javascriptem projdeš debugerem (ve firefoxu - firebug) a zjistit jako chybu hlásí.

Ze strany serveru může být chyba pouze nepovoleným přístupem do javascriptového souboru nebo v neexistenci tohoto souboru (buď tam není, je někde jinde, je na to místě, ale velikost písma neodpovídá).
Na WZ může být i problém s vloženou reklamou, která rozhodí js kód.
slimbox pouziva mootools predpokladal jsem ze problem by mohl byt dam treba ze je to zakazane primo na serveru....

v JS se v podstate vubec nevyznam takze nevim jestli tam v tom chyba je nebo neni:(....umisteni a odkazovani na scripty by melo byt v pohode....

na ic se mi prechazet nechce protoze uz jsem si tuhle domenu celkem oblibil a nehodlam pak pres tuhle domenu presmerovavat jinam.....ale to je fuk....no asi se na to jeste zkusim nejak mrknout a hledat chybu u me no...kdyz se nezadari tak vratim zmeny zpet na greybox...
dekuji za odpovedi uz jsem chybu objevil:)....byla opravdu na me strane....ve zdrojaku chybelo pismenko a tak se to proste ne a ne rozjet le i tak dekuji za odpovedi:)