Nevím, jak nahrát jinou stránku

Dobrý den,
Když dám správu souborů a nahraji do ni index.html, je vše v pořádku a po otevření mé stránky vše běží tak, jak má.
Ovšem když mám na webu rubriky jako např. Úvod, Kontakt, Fotogalerie, tak nevím, jak mám pojmenovat soubor, aby se mi po kliknutí na jinou rubriku otevřela práve ta rubrika. Prosím o pomoc
to, že se při zadání jirhel2.euweb.cz automaticky zobrazí jeden ze tří vyjmenovaných souborů (index.html, index.htm, index.php) je speciální případ, který platí jen pro volání indexu v jednotlivých adresářích, ostatní soubory se musejí volat svým jménem - tedy pro kontakt je srozumitelné když se soubor pojmenuje kontakt... a do souboru se na něj umístí odkaz pomocí tagu a, tedy takto:
<a href="kontakt.htm>KONTAKT</a>, ale nic nebrání aby se soubor jmenoval libovolně jinak, např. chdtzekgidhsdbfn.htm a pak se zavolá
<a href="chdtzekgidhsdbfn.htm">KONTAKT</a>.
Vždy záleží na jméně souboru, které se odkazem zavolá a na obsahu volaného souboru

Navštiv: http://www.jakpsatweb.cz/
Já se omlouvám ale nejsem zase tak dobrý ve tvoření webových stránek. Na index.html mám rubriku: Něco málo o Nás. Soubor html jsem tedy pojmenoval Něco málo o Nás, otevřel v textovém editoru a připsal tam <a href="neco-malo-o-nas.htm>Něco málo o Nás</a>. Nic se ale neděje. Mám to tak dobře a nebo se ukázalo, že jsem v PC totální nula? :-)
Atribut href nám říká, který soubor má otevřít.

Takže pokud máš HTML stránku Něco málo o nás a pojmenujes ji neco-malo-o-nas.htm, pak jako hodnota atributu href bude právě jméno tohoto souboru.
Jméno souboru může být cokoli, ale tak abys věděl, co se pod daným souborem nachází.

Je potřeba mít na paměti, že většina serveru, tedy i na WZ, rozlišuje velikost pisma a nemá rádo nestadnardní znaky jakým jsou háčky, čárky, mezery, paznaky. Prostě atribut href musí skutečně odkazovat na skutečný soubor. "O-nas.html" není totéž jako "o-nas.html".
Tak pokud tomu správně rozumím tak tvůj odkaz je:

<a href="/rubriky/neco-malo-o-nas">Něco málo o NÁS</a>

tzn, že aby to fungovalo tak v adresáři rubriky, který bude v kořenovém adresáři webu musí být soubor, který se bude jmenovat neco-malo-o-nas.htm

soubor voláme tím, co je za href, to je pro prohlížeč, to: Něco málo o NÁS je pro lidi
A kam mám nahrát to <a href="/rubriky/Neco-malo-o-NAS">Něco málo o NÁS</a>?

Do souboru: index.html
nebo: Něco málo o NÁS.html?
na webu máš soubor index.html
ten ve svém zdrojovém kódu obsahuje:

<li><a href="/rubriky/neco-malo-o-nas">Něco málo o NÁS</a></li>

takže to oprav na:

<li><a href="/rubriky/neco-malo-o-nas.html">Něco málo o NÁS</a></li>

a ten soubor Něco málo o NÁS.html přejmenuj na neco-malo-o-nas.html
a nahraj ho do adresáře rubriky
PS: to všechno platí v normálním HTML, pokud má to, co máš na webu nastavené nějaké přepisování pomocí .htaccess (viz to http://everymusic.blog.cz/0806/nejaky-fotky-sandry-ktere-asi-nejsou-moc-znamy ) tak je možné, že bude potřeba se zachovat podle toho nastavení
Pokud jsem dobře koukal, tak máš všechny odkazy zhruba v tomto tvaru:
<li><a href="/rubriky/pitbull">Pitbull</a></li> - toto by fungovalo, pokud by /pitbull byla složka. Pak se automaticky načte stránka index.html nebo index.php v této složce. Pokud to /pitbull znamená soubor, pak musí mít příponu a odkaz by vypadal takto:
<li><a href="/rubriky/pitbull.html (nebo pitbull.php)">Pitbull</a></li>

A v jednoduchosti je krása: je určitě lepší soubor pojmenovat onas.html než neco-malo-o-nas.html V textu odkazu můžeš uvést cokoliv, ale odkazuj na soubor s jednodušším názvem.
Méně písmenek může znamenat i méně chyb :-))
Pánové moc si vážím Vaší snahy mi pomoct ale já jsem úplně vedle. V souboru index.html jsem změnil původní řádek o Něco málo o NÁS na <li><a href="/rubriky/neco-malo-o-nas.html">Něco málo o NÁS</a></li>

Náhrál jsem tedy nový index.html i neco-malo-o-nas.html. Když to ale otevřu, napíše to znovu Chybu 404.
A nahráls ten neco-malo-o-nas.html do adresáře rubriky, když tam na něj odkazuješ?

<li><a href="/rubriky/neco-malo-o-nas.html">Něco málo o NÁS</a></li>
Určitě ne a 404ka to potvrzuje.

A hle on ten soubor je přímo v kořenu:
http://jirhel2.euweb.cz/neco-malo-o-nas.html

Takže doporučuji nastudovat problematiku adresářů a relativních odkazů.
Mno víš co, jak tam máš
<a href="/rubriky/neco-malo-o-nas.html">
tak to jak tam máš to
rubriky/
to by znamenalo, že ten soubor jsi uložil do složky, která se jmenuje "rubriky". Ale takovou složku tam vůbec nemáš, natož aby v ní byl ten soubor "neco-malo-o-nas.html".

CO MÁŠ UDĚLAT:
<a href="neco-malo-o-nas.html">
(neboli smaž to /rubriky/ - jinak vše nech, jak je)
už jsem to jednou zmínil - co dynamicky generované odkazy, které jsou přepisované do tvaru, který je vidět na webu? Pak tam nic jako adresář rubriky nebo pitbull není a dotyčný se snaží vrtat do hotového webu s jehož vznikem nemá nic společného a to co mu radíme bude jakýsi hybrid dymanicky generovaného a statického webu
Třeba už pochopí, že je to nad jeho síly... Sám přiznává, že je začátečník, takže buď se pustí do studia hezky od začátku, nebo si najde někoho, kdo to za něj udělá (a zaplatí ho).
myslím že tam není žádný rewrite ani nic takového, je to nějaká hrozná splácanina, vůbec netušim jak někdo něco takovýho vytvoří - vypadá to jako staženej html kód, ale nějak divně; vůbec nechápu jaktože to funguje alespoň tak jak to funguje, i když to skoro vůbec nefunguje... achjo - prostě jirhel: takhle se to nedělá... sám vidíš, že ty stránky skoro vůbec nefungujou a abys to rozchodil timhle způsobem, to by byla strašná a zbytečná práce... je mnohem lepší tomu nejdřív trochu rozumět (jakpsatweb.cz) a pak se do toho teprve pouštět... ty se teď snažíš začít z prostředka, a to dost dopbře nejde. je to jako kdybys chtěl řídit a chtěl najednou nasednout za volant už jedoucího auta a jet.
hmm, vypadá to, že to je okopčené http://everymusic.blog.cz/
a tam to rewrite je a přenesení kódu s těmi "hezkými url" na wz způsobuje to, že to funguje tak jak to funguje