Fórum Simple Machines Forum nespustí se instalace !

Dobrý den, potřeboval bych poradit s instalací tohoto fóra na server webzdarma.cz. Vše dělám podle toho jak je popsáno v návodech nakopíruji soubory fóra přes ftp na serwer, přepíšu chmod na 777 u těch souborů které jsou napsané v návodu zapíšu vše potřebné do té první tabulky http://img442.imageshack.us/img442/6653/instalace1ce1.png (místo té savany je tam samozřejmě webzdarma) no a když chci dát Procced prostě další krok instalace vyběhne mi tam tato hláška http://img529.imageshack.us/my.php?image=chybovahlaskaeo6.jpg

Nevíte někdo co s tím ?
Podle té hlášky to vypadá, že se instalátor nedostane do databáze - pravděpodobně špatně zadané údaje pro přihlášení. Projdi si tady mysql admina a podívej se jaké je prihlašovací jméno, heslo a název databáze.
Pochybuju, že bys tady měl databázi pojmenovanou "smf".
V prvé řadě je potřeba povolit databázi. To se provádí v administraci "https://www.webzdarma.cz/admin/setup.html?typ=mysql", kde mysql aktivuješ a následně získáš přístupové údaje. Tyto údaje pak vložiš do SMF v Mysql Settings.
Povolené jsem to měl ale jen jsem měl blbě pojmenovanou databázi právě smf ! Moc děkuji za popostrčení už jsem si přešlápl :-)