odhlaseni z fora

Opet se mi stalo, ze mne to odhlasilo. Opet jsem dal tlacitko zpet a opet zprava nikde.

Bude se tento zavazny problem konecne resit?
Je tak obtizne vypsat hlasku:
Vas prispevek nebyl odeslan, protoze nejste prihlasen.
A pritom zobrazovat formular pro zadani zpravy?
Cely problem spociva totiz v tom, ze pri kesovani se FF pokusi znovu nacist stranku, pokud je zmenena. Coz je. A tim padem se ztrati okenko z formularem a tim padem neni schopen do nej vyplnit zpravu, kterou jsem psal.
Zkuste se inspirovat na miniBB foru, treba jakpsatweb - diskuse pod nim bezi.

Pokud je to ochrana vuci spamu, tak bych to resil tim zpusobem, ze neprihlasenemu bych zobrazoval FORM action="#" nebo neco, co neodesila stranku na server.
Zase dokola omylaná písnička. Kdy si konečně uvědomiš, že se s tom nikdo nebude hrabat. Dokud tu bude toto forum, tak bude pro tebe i tento nešvar.
A mimoto jsi jediný, kdo si na tohle stěžuje. Jiní s tim asi problém nemaji. Například já si nestěžuji.

<offtopic na rozjetý poloflame Opera vs. Firefox>
V tomto směru bod pro Operu. Opera si dobře pamatuje předchozí stránku i to, co jsi tam zadal. Takže tvůj popsaný problém v Opeře neexistuje. Pokud vyprší čas a klikneš na odeslat, tak klasika k přihlášení. No problémo. Jdu zpět. Co jsem napsal tam zůstalo. Takže zkopíruji, přihlásim se, vložim a odešlu.
</offtopic>
Tomík (tom.czweb.org)
jediny, kdo se ozval. Ti ostatni zmenili forum :)
Ti ostatní nepíší romány a většinou se do té půhodiny(odhad) co trvá sezení vejdou. =)
taky mě to se, ale co používám místo FF Operu, tak se aspon můžu vrátit zpět a zkopírovat si to
třeba by stačilo napsat nebo odněkud zkopčit takovej ten javascriptík, co by odpočítaval od 30 minut dolů, a pak by člověka upozornil nějakým alertíkem, že už je odhlášenej - a on by si rovnou ten text zkopčil a nemusel by to řešit

vlastně by úplně úplně stačilo do zdrojáku fóra přidat:

<script type="text/javascript">
setTimeout("alert('Od Vaší poslední aktivity uplynulo 30 minut a byl jste automaticky odhlášen. Před další aktivitou se prosím znovu přihlašte.')", 1000*60*30);
</script>

Najde se admin, který najde odvahu a tenhle kódík tam zkopčí? :-)
R.U.R: jestli ti to vážně tak moc vadí tak se vykašli na Operu, nainstaluj FF, k němu addon Greasemonkey a ten skrit si do něj přidej.
Je to tak složitý?
2Tom: Nějak jsi nepochopil co psal R.U.R. Jemu to nevadí. Opera s tímto vůbec nemá problémy. Po přechodu zpět si pamatuje předchozí stránku včetně toho cos tam napsal. IE i FF toto nezvládaji.
R.U.R. pouze poskytl návod, jak ve FF i IE tohoto paskvilu eliminovat.
Tak to jo. V tom případě se omlouvám za dezinformace...
Tom (manual.wz.cz)
Autor: R.U.R. (jsrosa.wz.cz)
Za navody diky, ten JS by urcite pomohl.

Nevim, na kolik je session nastaveno tu, ale bezne se dava 17-22 minut. zde je tak 5-10, vic ne. Chapu proc, kvuli ucpavani adresare.
Psani nekterych 5 radku proste nejde napsat behem 5ti minut. Nez to vse vyklikate, prozkoumate jeho stranku a objevite vsechny problemy, ktere s problemem muzou souviset a postupne je dopisjete... Neuvedomim si, ze cas bezi a tohle forum mne odhlasi o 10 minut driv nez vsechna ostatni.

Tomík (tom.czweb.org)
"IE i FF toto nezvládaji. "
Zalezi na tom, co nezvladaji. Cacheovani je nastaveno tak, ze v pripade, ze se stranka zmeni, pokusi se ji znovu nacit. A jestlize tam neni formular, kam se maji informace vratit, tak se ztrati.

Uplne nej by bylo jako minibb, ze se da pri odeslani prispevku soucasne prihlasit. Chapu, ze v jistem smyslu je to nevyhoda, ze spameri zacnou odesilat prisevky, ale tez je mozne to poresit polickem, ktere se skryje javascriptem, viz minibb na jakpsatweb. Lidi tam pisi, ze to zatim funguje dokonale, lip nez captcha (kterou zrejme obchazeji roboti ze znalosti chyb v kodu)

Tom (manual.wz.cz)
Problem neni v tom, ze by byl problem nainstalovat si plugin nebo zmenit zpusob kesovani, ale ze to tak nema fungovat. Ikdyz v tomto pripade by to bylo prospesne.

Tomík (tom.czweb.org)
Mimochodem, uz nejsem jediny. :)