Chci do phprs přidávat nové fotky a nejde to

Nemůžu přidávat fotografie do mých stránek poradí někdo?
hbl.wz.cz/phprs
Já tam obrázky na stránce vidím. Dokonce jsem snad i jeden uploadoval. Anebo jsi to mezitím opravil :-)
Josefe, takto mě to šlo se začátku nyní tam nic nemohu přidat a ani se přihlásit.Pomůžeš prosím.
To je problém - nemůžeš se přihlásit kam - na wz nebo do admina v phprs? Protože je to php - těžko ti někdo může poradit na dálku, protože nevidí zdroj. Budeš s tím muset asi pozápasit sám. PHPRS jsem kdysi zběžně zkoušel, nepamatuji se na nastavení, ale podle toho v jakém stadiu máš ty stránky, tak soudím, že si s tím poradíš. Pokud se nemůžeš přihlásit za wz - je to obdobné - jméno je celkem jasné - stejné jako adresa a heslo musíš znát ty.
Ještě poznámka - podívej se do výsledného zdroje stránky - je vadný.
Josefe asi máš pravdu...zdroj stránky, kde? nevím...to přihlášení..má tam být čtenářský blok, když ho tam dám tak se do něj nemůžeš zaregitrovat ani ty coby čtenář..kdyby jsi mě dal telef.číslo zavolám a dovysvětlím.Prozatím dík Ruda
Ono to totiž vypadá, že máš v cestě phprs/index.php - v tom indexu - použitou stránku html - udělanou ve Wordu, nějakým záhadným způsobem předělanou na index.php. PHP by sotva generovalo stránku ve Wordu! Moc ti neporadím, snad bys mohl zkusit znovu nainstalovat na server ten index.php (na správné místo), případně i některé další soubory (ovšem jen ty, které ti neovlivní celkový chod stránek). Pro začátek zkus přepsat jenom ten index.php - nemělo by to snad nic pokazit. OVŠEM NA VLASTNÍ RIZIKO !

Ještě otázka - proč se ti na http://hbl.wz.cz/ - zobrazuje Nepovolený přístup - atd.?
proč se nezobrazuje to nevín, ale pokusím se...Prozatím ahoj
>>Ještě otázka - proč se ti na http://hbl.wz.cz/ - zobrazuje Nepovolený přístup - atd.?
Jednoduše nemá v kořenovém adresáři žádný index, tedy alespoň správně pojmenovaný index. Onen RS má v adresáři phprs.
Thalia::: No to já vím :-), myslel jsem tím, proč tam nic nemá. Protože tím porušuje podmínku o reklamě. Budu muset své "dotazy" asi více specifikovat. (Nejlépe na ně i hned odpovídat) :-)
2Josef: no pak bych ale čekala dotaz "Proč nemáš nahraný žádný index v kořenovém adresáři?" :-), takže né lépe specifikovat, ale správně vyjádřit ;-)
Navíc kdyby měl reklamu na všech stránkách dole (což teda nemá), tak by imho i tak podmínky neporušoval.
Na všech dole - se rozumí i na http://hbl.wz.cz/ - takže když tam tu stránku nemá - porušuje :-))
Je někde řečeno, že tam ten index (či jinak v htaccess nastavená úvodní strana) musí být? Nevybavuju si, ale nechám se klidně poučit.
Já to chápu tak - na všech stránkách dole = na všech existujících stránkách dole. Neexistujících se to imho netýká. Jeho chyba, že tam index nemá, takhle každý neznalý jeho webu ty stránky ihned opustí.

Ale že se nám to tu pěkně rozjíždí ;-)
Já zase chápu pod pojmem VŠECHNO - existující i neexistující - a mám za to, že je to přesnější označení pro "všechno". :-))
No jo ale podle tvýho chápání by museli zrušit ty weby, který mají nastaveno Dole, protože nesplňují podmínky - nemají reklamu na všech stránkách dole...
Ano - to je logický vývod.
Dobrý den.pokud jsem si vši´mnul tak mám na všech stránkách dole reklamu. Proč se nezobrazí moje stránky odkazem hbl.wz.cz to neví a sám nechápu. Jano
Zřejmě kvůli chybějícímu soubor index.html, index.htm, index.php v _kořenovém_ adresáři atp.
Pozor: system je citlivý na velikost písmen ! (tzn., že Index.htm není totéž, co index.htm)
Stejně tak nefunguje, pokud je index.html umístěn v nějakém podadresáři.

Mimochodem - je to napsáno na té chybovce.
A mimochodem - už jsem zde psala, proč se odkazem hbl.wz.cz nic nezobrazí...
Kyž se koukneš na http://hbl.wz.cz/phprs/diskusni_forum_hbl.php - tak úplně dole je kus zdroje (tedy spíše kousek) :-)) - to je pouze upozornění - bez postranních úmyslů :-)