Přesun stránek na Váš nový server

Dobrý den, pokoušel jsem se na našich stránkách kkondrejov.unas.cz zprovoznit Wordpress. Bohužel se nepodařilo - háže to chyby PHP. Na jiných nově založených stránkách funguje Wordpress bez problému, proto předpokládám, že naše stránky jedou na starém serveru. Níže v diskuzi jsem se dočetl, že: "Můžete zrušit služby a poté si účet založit znovu, vytvoří se na novém serveru s inzerovanou verzí PHP."
Potřeboval bych, aby toto zrušení služeb a znovu založení účtu proběhlo bez nějakého výraznějšího výpadku jejich provozu - informace na Vašich stránkách ohledně zrušení účtu uvádí: "Vymažte z Vašeho účtu veškerá data a počkejte zhruba měsíc, po té bude Váš účet zrušen automaticky." To mne mne trochu zneklidnilo .... Jak to tedy funguje ? Pokud kliknu na tlačítko "Zrušit služby", zruší se služby okamžitě a nebo až po těch 30 dnech ? Předem moc děkuji za info.
Dobrý den,

zrušení služeb přes tlačítko Zrušit služby trvá různě dlouho podle aktuálního vytížení serveru. Během půl hodiny od smazání by však většinou mělo jít založit znovu stejnou doménu.
Dobrý den,
chtěl jsem nahrát na doménu penzionjulie.wz.cz novou verzi stránek. Nejprve jsem odstranil v administraci veškeré soubory, ale stránky se nadále zobrazovaly. Tak jsem doménu zrušil a vytvořil znovu, ale stará stránka se zobrazuje nadále (už pouze úvodní strana).
Chtěl jsem Vás proto požádat o odstranění stránek.
Předem děkuji.
Premažte si cache vašeho PC z ktorej sa obsah stránky načítava pri jej zobrazení vo vašom PC.