Aktualizaci stránek pomocí FTP

Dobrý den,
chtěl bych poprosit o radu ohledne správy stránek přes ftp rozhraní. Používám program Total Commander a připojení skončí chybovou hláškou (530 login incorrect). Pasive mode for transfers je povolen. Aktualizace stránek přes webové rozhraní je funkční.

ck-sestak.prodejce.cz
Dobrý den, v tom případě několikrát zkontrolujte přihlašovací jméno a heslo, které zadáváte. Přihlašovací jméno je název domény (bez www a http://) a heslo je stejné jako heslo do administrace.
Dobry den,
mám stejný problém. V Total Commanderu je vše nastavené správně a stejně končím 530kou. Údaje zadávám stoprocentně správně. Do administrace na webu se dostanu bez problému, file manager na web občas zlobí (Nemohu se přopojit k serveru all-in-1.euweb.cz:21 s uživatelem all-in-1.euweb.cz).
Nevím, jestli třeba někde není zablokovaná IP (Mám více počítačů, ale všechny v jedné síti, takže se nedostanu ani z jednoho)

děkuji moc za pomoc
Tak jsem zkusil doménu zrušit a založit znovu a stále filemanager občas funguje a občas ne - z Total Commanteru nebo jiných se vůbec nepřipojit (login Incorrect) - zkoušel jsem založit i jinou doménu a tam je to bez problému, takže s IP asi problém nebude.
Jinak tahle doména taky fungovala - musel jsem ji zrušit a znovu založit, protože jsme potřeboval novější PHP (a dočetl jsem se na foru, že to je správné řešení) - teď mám nové php, ale web tam nedostanu...
Dobrý večer,
přes den se to samo rozběhalo - vypadá to, že občas stačí půl dne počkat.
A jestli to zprovoznil někdo z wz, tak moc děkuji