Nefunguje FTP

Dobrý den, nefunguje mi FTP v Total Commanderu, píše to "Hostitelský počítač nebyl nalezen.".
Přihlásil jsem se údaji, které mi byly poslány na email při registraci.
Nelze se ani přihlásit do Správce Souborů na webu.
Píše to:
Nemohu se přopojit k serveru im*.xf.cz:21 s uživatelem im*.xf.cz
Zkuste to znovu ...
Dobrý den, přetrvává problém nadále?
Dobrý den, taky se nemohu připojit k FTP serveru. Při přihlášení tady na webu mi to píše: Nemohu se přopojit k serveru lyged.unas.cz:21 s uživatelem lyged.unas.cz
Ano, taky mi to semtam píše, v total commandru to zkuste několikrát, nebo zkuste v hostitle: ftp.vasedomena.domena.tld
Ano, stále se nemůžu na FTP připojit.
Problém již byl identifikován a měl by být kompletně vyřešen. Omlouváme se za prodlevu.
Nejde mi prihlasit se pres FTP - hlasila jsem se vzdy na adresu ftp.bobr.wz.cz jako uzivatel bobr.wz.cz, ale dostavam chybu 530:login incorrect.
Stejna chyba je i kdyz zkusim adresu bobr.wz.cz ... Dekuji za pomoc.
Dobrý den, zadáváte správné heslo? Tzn. stejné heslo jako máte nastavené pro administraci účtu? Uživatelské jméno i doména je správně.
Zadávam stejné heslo jako když to zkouším přes webové rozhraní - tam se přihlášení povede. Doufám, že to nijak nesouvisí s tím, že jsem měnila počítač a notebook doma i v kanceláři, takže se hlásím z různých IP adres (např. doma mám CDMA, které přiděluje dynamickou IP).
Zdravím, při připojení v total comanderu přes ftp se mi nezobrazí obsah (na serveru je to indikováno jako připojeno) a v hlášení total comanderu to píše na posledním řádku "425 Unable to build data connection: Connection refused" Kde je prosím chyba?
Dobrý den - otázka pro oba: máte v klientovi zapnutý pasivní mód?
Zdravím, nastavení klienta jsem neměnila, pasivní mód mám nastavený. Zkusila jsem i ping ftp.bobr.wz.cz, není žádný problém. Jsem v koncích :-(
Není nějaká možnost zkusit se přihlásit např. jako Anonymous, tj. jiný uživatel ?

A ještě poznámka - v informaci o účtu mám uvedeno, že server je : jupiter.webzdama.cz. Nemáte tam chybu ? Nemělo by to být : jupiter.webzdarma.cz ?
Zobrazení serveru opraveno, díky za upozornění.

Napadá mě už jediné - zkuste si změnit heslo k účtu.
Děkuji moc za ochotu a rady - změna hesla skutečně pomohla ...

Nyní se mi zobrazuje : jupiter.server.webzdama.cz - je tam navíc "server" a písmeno "r" stále chybí :-)


"server" navíc je správně - je to adresa serveru například pro nastavení CNAME záznamu, zbloudilé písmenko doplníme, díky ;)
dobrý den,
pokusil jsem se přidat novou stránku na web, ale od té doby se nemůžu z PSPadu, který používám na úpravy zápisů, přihlásit přes FTP. Neustále mi to píše Error code:0 . Při přihlášení do WEBzdarma jsem musel změnit heslo /původní jsem zapomněl
Díky za odpověď
Omlouvám se za dotaz, situaci se mi podařilo odstranit. Zapomněl jsem totiž na PSPadu změnit přístupové heslo, které jsem změnil pro přihlášení na WEBzdarma. Ještě jednou omluva a s díky Joska