Správa stránek v programu premium s doménou

Dobrý den,
nejprve jsem si zde u Vás registroval zdarma doménu architekt5d.euweb.cz abych si vyzkoušel služby. Nyní jsem si zaplatil program "premium s doménou" a to na doménu: architekt5d.cz

Když se přihlásím na účet architekt5d.euweb.cz, tak vidím ve fakturacích, že je premium zaplaceno a v záložce "přiřazení domén II. řádu" vidím seznam:
architekt5d.euweb.cz
architekt5d.cz

V záložce správa souborů ale stále vidím jen architekt5d.euweb.cz a tam také můžu nahrávat obsah. Nenašel jsem, jak přepnout administraci domén. Poradíte mi prosím, jak spravovat obsah stránky architekt5d.cz?
Dobrý den,
Webzdarma je vystaveno tak, že obsah na obou doménách je identický, tedy co umístíte na architekt5d.euweb.cz se zobrazí i na architekt5d.cz
Děkuji za odpověď,
v tom případě bych chtěl ještě vědět, kdy uvidím obsah na www.architekt5d.cz/ ...případně na architekt5d.cz ? ...obě varianty mi po zadání do prohlížeče píší: Tato webová stránka není dostupná.

Většinou chvíli trvá, než se změny v DNS projeví. Do několika hodin by se měla doména načítat všude, mně se načetl obsah již nyní.