Odstavená doména

Dobrý den, byly mi odstaveny stránky tramvaj.wz.cz kvůli porušení pravidel, kterého si nejsem vědom. Na mail mi info nedorazilo. Prosím o obnovení stránek a sdělení, o jaké porušení se jednalo, abych mohl sjednat nápravu. Děkuji.
Dobrý den, šlo o problematickou návštěvní knihu kam chodilo velké množství spamu. Doménu jsem Vám obnovil.
Díky. Návštěvní knihu jsem odstranil.
Dobrý den, jsem na tom stejně jako předchozí podobné příspěvky se zrušením domény v tomto krátkém mezi období. Nejsem si vědom žádného porušení a ani jsem neobdržel žádný mail nebo varování o porušení. Prosím o obnovu domény, pokud je nějaká chyba u mne, hned ji napravím. Děkuji.
Dobrý den, připojuji se se stejným problémem. E-mail o tom, že bych něco porušil, nikdy nedorazil a doména byla odstavena. Bylo by možné i v mém případě zjistit, v čem je problém? Rád problém okamžitě odstraním. Děkuji.
Dobrý den,
doménu jsem Vám obnovil. Byla odstavena protože vytvářela HTML výstup větší jak 15 MB.
Dobrý den, týden vše běželo bez problému a dnes koukám, že je web opět odstavený. Pokud je zase problém s "výstupem HTML" poradí mi někdo o co vůbec jde? Trochu jsem googlil a mnou zadaná hesla jsou k ničemu. Nemohl by mi někdo problém trošku přiblížit? Děkuji.
na danej podstránke kvôli ktorej je doména odstavovaná máte nenormálne veľké množstvo komentárov ktoré vypisujete na 1x, odporúčam nastaviť stránkovanie pre komentáre čím tomuto problému predídete, načítanie stránky trvá takmer 18 sekúnd - tiež odporúčam pridávanie komentárov nejak obmedziť keďže sa jedná o spamové komentáre napríklad recaptchou

doménu som obnovil
Dekuji za odpoved. Jestli tomu dobre rozumim, chyba je v tom, ze na nektere strance s komentari se mi nejaky boot rozespamoval tak, az to neni hezke. Vymazu tedy vsechny php policka s moznosti zanechani vzkazu a necham ciste jen navstevni knihu, ktera ma ochranu proti robotum. To problem nebude. :-) Snad to ponuze. Jeste jednou dekuji.
Asi tak, samozrejme zameral by som sa i na stránkovanie komentárov. Ak odstránite políčko na pridávanie, tak problém neodstránite, komentáre tam stále budú v hojnom množstve a vypíšu sa všetky na jednu stránku. Je rozdiel mať pod článkom 20 komentárov na jedno zobrazenie ako ich zobraziť naraz napríklad 4580.
Dobrý den, i já mám odstavenou doménu a taktéž mi žádný e-mail nepřišel. Mohu se zeptat jaký je problém a jak ten problém vyřešit?...a jestli by to šlo obnovit prosím. :'( :D
Ps: Zatím ta stránka není hotová. :D
Doménu shudbouzijeme.wz.cz som obnovil. Bola odstavená z dôvodu phishing - žiaľ bližšia špecifikácia nebola poznačená.
Aha ...tak tedy převelice děkuji. :)
Snad se to už nestane :D