wordpress

Prosim o radu, naistaloval jsem wordpress a smazalo me to vlozene stranky, dá se to vrátit nazpět? bohužel jak nejvetsi trubka jsem nemel zalohu a ted jsou stranky pryc:(
Dobrý den,
původní web byl obnoven.
moc dekuji vse bezi:)
Dobrý den, v dopoledních hodinách (cca okolo 11:00) jsem klikl na instalovat wordpress a v popisku máte mail do 30min. Do teď mi stále nic nepřišlo. Přijde mi to na registrační mail, nebo hledám na úplně špatném místě?
Děkuji.
Dobrý den,
ať klikám jak klikám na instalaci Wordpresss, kde píšete do 30 minut, že přijde email s dalšími informacemi po jeho instalaci, nic se neděje. Prosím o řešení a děkuji Dvořak http://sdh-nemcicenadhanou.wz.cz
Omlouváme se, nyní by měly instalace probíhat správně.
Mám podobný problém. Ať klikám jak klikám na instalaci Wordpress, nic se neděje. Žádný email. Web funguje pořád stejně. Prosím o řešení. Děkuji. Jůzek (http://juzekd.wz.cz)
mám stejný problém jako dotazy výše - instalovala jsem wordpress dle návodu a stále čekám na email s dalšími informacemi, děkuji za odpověď.
Dobrý den, dnes v dopoledních hodinách vidím nějaké odeslané emaily na Vaší emailovou schránku. Je tedy vše v pořádku?
Dobrý den,

mám nabídku pouze 3 šablony , instalace jiné není možná, je chyba na straně wordpress jak je psáno níže ?

"Objevila se nečekaná chyba. Patrně došlo k nějakému výpadku na straně WordPress.org nebo to může souviset s nastavením serveru u poskytovatele hostingu. Pokud bude nadále docházet k podobným problémům, zkuste se prosím obrátit na oficiální fórum podpory (česky - anglicky)."

Děkuji