Odstavená doména

Dobrý den,

byla mi odstavena doména djbozkosz.wz.cz. Konkrétní důvod mi není znám - e-mail nepřišel i když je v administraci správně uveden.
Prosím tedy o obnovu nebo o vyjádření. Děkuji.

S pozdravem,
Tomáš Růžička.
Dobrý den, také mi byla odstavení doména kennyspark.wz.cz. Důvod mi není znám. Přes FTP jsem na server nahrála před pár měsíci několik souborů. Doménu chci nadále užívat. Děkuji za obnovení. Koubová
Hosting djbozkosz.wz.cz jsem obnovil. Vaše doména se stala pozorností zahraničním skriptům které na ní zřejmě vykonávali zátěžové testy.
Doména Kennyspark.wz.cz neexistuje, nespletli jste se v adrese?
to: Teddie

Děkuji :)
Doména kennyspark.wz.cz je psaná správně. Ještě Google mi najde stránky v historii. Nevěděla jsem, že se musí spravovat stránky přes váš web. Spravoval jsem FTP clientem. Děkuji za odpověď.
Dobrý den, můj web http://moje2017praha.wz.cz byl také odstaven z neznámého důvodu, e-mail mi žádný nepřišel (ani do spamu). Mohu dostat nějaké vysvětlení?
Některý z vašich skriptů se zacyklil a vygeneroval HTML výstup objemnější než 5MB co způsobilo přetížení serveru. Hosting jsem obnovil.
Ano, uvědomili jsme si to, měli jsme chybu v PHP (později jsem ji opravil) - děkuji za obnovení.
Dobrý den, z neznámého důvodu (nepřišel mi žádný e-mail) mi byla odstavena doména kadernictvi-nika.wz.cz. Je možné ji prosím ještě obnovit? Moc děkuji!
Dobrý den.

Chtěl jsem se zeptat z jakého důvodu nám přestali fungovat stránky www.nhl-certibor.wz.cz, kde máme veškeré informace o historii naší neziskovém sportovním sdružení.

děkuji za odpověď , s pozdravem T.Pecher, předseda sdružení
Viz odpověď ve vedlejším vláknu kde jste uvedli stejný dotaz.
Dobrý den.

Chtěl jsem se zeptat z jakého důvodu mě přestalo dnes v 10:03 fungovat ukládání dat na mé stránky www.dum.wz.cz.

Děkuji předem za odpověď
Píše vám to nějakou konkrétni chybu při nemožnosti uložit soubor?