zrušení přesměrování

Dobrý den,
můj web je přesměrován na wedos.cz . Mohli byste prosím zrušit toto přesměrování?
stranka je presmerovana na babettaklubbrno.cz a to bezi z wedosu. Predpokladam ze presmerovani mate nastavene v souboru .htaccess
Ne, nic takového není nastaveno, ani v souboru.htaccess. Proto jsem tady založil vlákno, neboť chci zrušit přesměrování, aby to běželo jen tady. Už nevím,kde jinde by se to dalo nastavit. Tak proto píšu tady.
domena babettaklubbrno.cz bezela na WZ a byla presunuta na Wedos. Domena byla zalozena jako alias k babettaklubbrno.unas.cz . Na danem hostingu je nainstalovan WP a v nem je pravdepodobne nastavena primarni adresa na babettaklubbrno.cz a proto na ni stale presmerovava.

Nejjednoduzsi reseni je presunout domenu zpet na WZ a pak si v administraci WP zmenit primarni domenu. Pak si muzete domenu zase presunout na Wedos.
Bohužel nemám přístup k wedosu, resp. k doméně Babettaklubbrno.cz, neboť ji vlastní někdo jiný a nekomunikuje.

WordPress včetně db je nainstalován u vás, to jsem kdysi zakládal já. Na wedosu nic určitě není. Alias tedy nejde zrušit od vás? Omlouvám se, zas tak se nevyznám v těchto věcech.

Jinak by tyto stránky byly asi ztraceny,když se to furt přesměrovává z vaší domény na wedos a já se kvůli tomu ani nedostanu do administrace WordPressu, ani nemůžu shlédnout obsah webu.

Případně mě ještě napadá,kdyby se ten účet dal přejmenovat třeba na babettaklub.unas.cz a pak už by to asi fungovalo.
Dobrý den, jsem tu nový a rád bych si u Vás udělal vlastní web. Mám zakoupený účet Komplet, i převedenou doménu. Když kliknu na Tvůrce webu-Upravit web, tak mě to někam přesměruje a nic dělat nemůžu. Předtím jsme měli založeno na Wordpress, ale přes něj to dělat nechci. Děkuji za pomoc.
sklap-rock.cz - vyreseno na mailu
babettaklubbrno.unas.cz - upravil sem vam WP aby k presmerovani nedochazelo