Reklamni prouzek

Dobry den, mel jsem web ktery ficel na RS Joomla do te doby, nez mi ho nekdo hacknul. Co jsem se tak dival, tak si myslim ze ten jejich text co tam dali na uvodni stranku je asi v souboru s reklamnim prouzkem, ale ja bohuzel nevim kam se ten prouzek uklada. Prosim o radu jak se ten soubor jmenuje a nebo jak by se dal ten web opravit. Dekuji. Moje adresa je www.ondrak.xf.cz.
no dle mého soudu to, co bliká místo indexu jako titulní stránka Joomly nevypadá - spíš to je jejich vlastní soubor index..., do kterého se po nahrání vložila reklama od WZ. Pokud ten původní index nesmazali tak na webu možná ještě je
No prave, cely muj web tam je... nechybi ani jeden soubor a pritom v zadnem z nich neni nic z tech kecu co mi tam dali... takze si taky myslim ze to je asi nejak externe nahrane. No ale proste ja se chci zeptat jestli nevite nekdo jak se to da opravit protoze ty jejich kecy nejsou ani nikde v cele databazi...
a je na webu soubor .htaccess? V něm by mohl být odkaz na tu eventuálně načítanou stránku
Ano je, taky me to napadlo... soubor je zde: http://ondrak.xf.cz/htaccess.txt
To co je na webu teď je přece jen lepší, než ta blikající hrůza včera...

Pokud se dostaneš do administrace - asi bys měl změnit přístupové údaje a pak uploadovat web znovu (možná bude stačit jen část - předpokládám zálohu).
V tom htaccess.txt není vidět, že by to někam přesměrovávalo (a taky předpokládám, že jsi to přejmenoval na .txt abychom to mohli vidět). Ale jsem lama - možná to fungovalo i takhle :-)
Neprejmenoval jsem nic, ani jsem nic nemenil, udelal jsem si jen zalohuSQL, cely web jsem smazl, zaregistroval jsem si jinou domenu u jineho freehostingu a tam to jede napoprve :-)