Registrace

Ahojte vážení,
dnes jsem se pokoušel zprovoznit na svém webu registraci. Bohužel mi to vypsalo chybovou hlášku a to tuto: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2)
Má také někdo z Vás takový problém? Kontroloval jsem si zakázané PHP příkazy a žádný z nich můj soubor neobsahuje. Je to tedy problém webuzdarma?
Děkuji za odpověď.
Máš správně vyplněné přihlašovací údaje pro MySQL? Jako server musí být mysql.webzdarma.cz a ne localhost.
Jinak to může být výpadek a je potřeba počkat.
Ano, mám to správně. On je asi také problém v tom, že mají neaktualizovaný phpMyAdmin. Psal jsem jim na podporu a pokud to nevyřeší, jdu jinam.
Škoda, že jdeš ;)
To je reakce na to, že se nedočkáš. PhpMyAdmin v té podobě, je tam již několik let. A pochybuji, že by s tím něco udělali.
Navíc aktuální phpMyAdmin je už docela moloch, takže nevím, zda by to tady utáhl.
Ale máš možnosti. Můžeš si na své stránky klidně nahrát vlastní phpMyAdmin, nebo použít odlehčený jednosouborový Adminer :)
Tak ono se PHP rychle mění a už nějaké příkazy tam nemusí fungovat. No, uvidím. Možná vyzkouším i ten Adminer.
Tak bohužel. Po přidání phpMyAdmin (nebo Adminer) mi to napíše tu samou chybovou hlášku, co u registrace: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2)
Takže problém nevznikl u mě, ale zde na webzdarma. Proto čekám do neděle, co mi napíšou. Pokud se neozvou, přestupuji jinam.
Děkuji za ochotu.
<HTML>Nějak jsem nepochopila, s čím máš vlastně problém. Údaje k databázi máš vyplněny správně. Tu chybu ti ale hlásí co? Skript? phpMyAdmin? Když se připojím do myadminu s tvými údaji, tak mi normálně funguje, v tabulce uzivatelu vidim dva zaznamy.</HTML>
Ano, protože jsem problém již vyřešil. Ale druhý den záhadně se připojím a zase to nefunguje. Mám problém s tím, že můj skript je správně vyplněn a prostě se to nechce připojit. Vše jsem 10x prošel, zapnul všude chybové hlášky a pořád to nefunguje. Poté jsem na radu Tomíka si nahrál phpMyAdmina na svůj server a psalo mi to tu samou chybu. Možná je problém v neaktualizované verzi phpMyAdmina.
Tu chybu házel jak můj vlastně nahraný phpMyAdmin, tak také registrace na můj web.