smazaní staženého souboru

Dobrý den,
na webu mám možnost stáhnout skupinu fotek, které zabalím do zip-archivu, který uložím do složky zip (na web-disku) a zobrazím odkaz na stažení.
A zde bych chtěl poradit jak mám zjistit že uživatel si tento soubor již stáhl a je možné ho smazat,aby nezabíral místo.

Děkuji za pomoc
Asi by bylo vhodnější použít jinou službu, např. http://www.uschovna.cz
to neřeší můj problém. Obsah zipu se mění=>není možné využít takovýchto služeb.
Proč vlastně dáváš fotky do zipu? WZ není datové skladiště.

Pokud se obsah zipu mění, tak ho vždycky přepíšeš novým aktuálním zipem a je to.
<HTML>PHP skriptem - dáte odkaz na skript, ten jako svůj výstup hodí příslušný zip soubor a po ukončení výstupu jej smaže. Chcete zdroják, nebo mi ušetříte čas a zvládnete si to napsat sám? Je to asi pět řádek. Google vám kdyžtak pomůže.</HTML>
jiste to bude v prikladech http://cz.php.net/zip
peta: on chce zajistit aby se soubor po stažení smazal, takže spíše:
http://cz.php.net/manual/en/function.unlink.php
http://cz.php.net/manual/en/function.readfile.php
... a co když se stahování přeruší, smaže se ten soubor také?

Stále si myslím, že balit fotky do zipu je blbost. Napadlo mě použití BitTorentu, ten by byl bez starostí o upload, mazání apod. Zároveň by mohlo stahovat více uživatelů současně.
Kit:
http://cz.php.net/manual/en/function.ignore-user-abort.php

Jinak pokud se ZIP generuje na serveru, tak je asi blbost ho ukládat a potom mazat. Lepší by bylo ho zrovna posílat k uživateli... ;)
Tak zatím se mi to nepovedlo rozchodit. Mohly by jste mi napsat ten kód. Děkuji
Tohle je něco jako "one man show"!? Ty máš stránky pro jediného člověka, kterému v nějakých intervalech budeš poskytovat soubor fotek v zipu a poté, co si jej dotyčný stáhne - ten zip prostě smázneš a nahradíš... Ideální řešení, jak potvrdit stažení: ať ti ten maník prostě pošle SMSku nebo e-mail, že už to má stažené! :-)))
Vždyť jsem psal, že BitTorrent by byl jednodušší. Nahážu všechny potřebné fotky do adresáře, vytvořím torrent a pošlu mailem všem, kteří ty fotky chtějí. Ušetřím si nesmyslné zipování.