else

=peta=
Tvůj "problém" má jednoduché řešení - přihlaš se nejřív normálně na fóru a pak teprve zobrazuj jednotlivé vlákna - pokud ti to nefunguje, hledej problém mezi klávesnicí a židlí, protože mně to tak funguje bez problémů ;)
ds (ds.mysteria.cz)
Ten prispevek mel par radku, ale googlovat chvili trva a upravit vety a zkratit taky. Samozrejme mam editor, ale ne vzdy si vzpomenu, ze jen a pouze wz.cz mne odhlasi driv nez dopisu 6 radku textu se tremi odkazy. A jen a pouze wz.cz mi pri tlacitku zpet kroume hlasky o odhlaseni nenabidne formular s textem. Coz je logicke, kdyz nejsi prihlasen, tak ti php neposle ten formular, abys nemohl vyplnovat. Jenze v tomto pripade na ostatnich forech je cas pro odhlaseni min 17-23 minut. tu je tak 7-10.
=peta=
Tak čas 7-10 minut je nastaven asi jen a pouze pro tebe.. nevím, jak je nastaven ve skutečnosti, ale z vlastní zkušenosti:

Rozepsal jsem příspěvek, 15minut telefon - "měření času" docela spolehlivé, dopsání příspěvku, uložení bez problémů. => omezení je rozhodně větší než 15 minut ;) Za tu dobu si stihnu i 3* zajít na wc..