Zobrazení kontrolního kodu

Mám ne stránkách kontrolní kod při registraci "CAPTCHA" ale nezobrazuje se korektně. Kdo poradí proč? Díky
=Pavel=
Jakou od nás čekáš odpověd, když nepopíšeš lépe (nebo alespoň trochu) svůj problém? To je jak odpovídat co znamená, když udělám "tudů" ;)

Když si zobrazíš v prohlížeči samotný obrázek, tak to funguje? Pokud ne, tak bude problém v generování obrázku - například zapomenutí hlavičky o druhu souboru, nebo špatná hlavičky (k jpeg hlavička od png nebo naopak..) nebo tisíc jiných možností.. (například zobrazený notice, který se na původním testovaném stroji třeba nezobrazoval atd..)
Asi proto, že
./remote/cimage.php?cpc=dHqHYmU%3D&cpk=50
neexistuje.
<HTML>Kit, nesouhlasím. Sice tu Captchu nevidím v prohlížeči, ale když ji stáhnu a zobrazím v Irfanu, tak ji vidím (ale je málo čitelná, nechtěl bych z ní něco opisovat). Kdyby neexistovala, zobrazila by se ti po rozklepnutí nějaká chybovka (např. webzdarmí 404ka).</HTML>
Já místo ní vidím text
http://kadlecak.unas.cz/remote/cimage.php?cpc=DBIf%2Ff0%3D&cpk=202
Bez chybovky 404.
zrejme problem URLencode/decode
Co treba pouzi javascript?
<input id=kod type=text value='zde napiste devadesatpet cislici'>
<script>
var id;
id = document.getElementById('kod')
id.value='95';
id.style.visibility = 'hidden';
</script>
<?php
print_r($_POST);
print_r($_GET);
?>
(+- nejaka chybka)
Pokud vim, tak zatim to funguje celkem spolehlive a pro ty ostatni pripady tam muzes dat jeste normalnejsi captchu.
=peta=
Aneb proč to dělat jednoduše, když to jde i složitě, že? Navíc, pokud je opisovací kód pořád stejný, tak na něj robot časem stejně přijde a budeš zase na začátku :)

___
Všechny tyto rádoby bezpečnostní metody mají své nevýhody - někteří roboti jsou schopní pracovat s JS, někteří zkouší natvrdo různé hodnoty. Ale nejzajímavějši roboti louskání captchy vůbec neřeší - prostě si najmou člověka, který jenom dokola opisuje ruzné capthca a robot už jen dosazuje člověkem obsané ;)
kdo rekl, ze to musi byt stejne? klidne si tam generuje 20 nahodnych znaku.
Zpravy o robotech chroustajicih JS jsem slysel, na svem miniBB jsem nezaznamenal ani jeden spam prispevek od te doby, co jsem tam dal podobny JS kod. Cili, zrejme se to pouziva, ale v male mire. Je to hlavne narocne na prelouskavani JS kodu. Ty totiz ten JS kod muzes generovat dynamicky a promenne nazvat nahodnou posloupnousti znaku a to je dalsi komplikace pro robota, ktery by si hlidal promennou KOD :)

Clovek opisovac - vzhledem k tomu, ze dnes ma JS skoro kazdy, tak klidne muzes dat proti captcha i 50 znaku. Kdo mermomoci chce bez JS napsat zpravu, tak to hold opise, ale 95% lidem se to doplni samo.

Session - moc jsem to necetl, ale delal bych to tak, ze pri generovani stranky prepisi kod v session v zavislosti na case. A pokud je formular odeslany do 1 minuty, tak je akceptovan. Pokud je odeslan do 10s, tak je zamitnut.
Minimalne tak vyresim spam zpozdeni 10s.
Omezim robota k tomu, aby si musel do minuty reloadnout stranku.
je to trosku mimo, ale zajimavou captchu pouzivaji na
4megaupload.com
Kde pismenka prekryvaji pres sebe, rotuji a provadi inverzi barev B na W a opacne. Nejdriv jsem to nemohl rozlustit, ale po chvili koukani si oci zvykli.