S čím to souvisí a jak na to?

Syrea.wz.cz::: Doufám, že jsi měla na mysli slovní obrat "tlupu namachrovaných moderátorů". :-))) Pravidelně se tady vyskytují dva (Thalia a Nípal), což je opravdu drzá, ironizující tlupa moderátorů. Dodnes jsem si myslel, že moderátor má moderovat (spravovat) příspěvky... Tys mě vyvedla z omylu! Moderátor by měl lískat majitele hostingu! :-))
Oni nakonec můžou za to, že sis zvolila web na nejvytíženější doméně na webzdarma, navíc na stránky používáš cms, který (obecně) taky zrovna prostředky serveru nešetří.
To lama: Nedělej z toho, co to není. Nenadávám, jen mě mrzí současný stav.

ad... namachrovaných moderátorů - z toho, jak se mnou komunikovala Thalia to psát nechci, ale klidně věřím, že ironii používají rádi i často, někdo si ji jako odpověď zaslouží.

ad tlupu... za ty roky co webzdarma používám jsem se opravdu nesetkala pouze s nimi, ale s tak 4-5 osobami, pokud si thalia a nípal nelibují ve změnách nicků. Nehodlám ti ale hledat přesné počty i kdyby někde byly jména všech moderátorů dostupné.

ad lískání... pokud po sobě čtu předchozí příspěvek správně není tam nic o lískání. Prostě jen pokud někdo provozuje služby, měl by mít zájem o zpětnou vazbu od uživatelů, jinak se mu může stát, že mu nakonec všichni utečou, protože bude s tím co poskytuje totálně mimo mísu. To jak a jestli si zpětnou vazbu získá je už jeho věc a podle toho se buď bude rozvíjet a přizpůsobovat novým podmínkám, ke kterým holt dnes cms a blogy patří, nebo vyhnije a krachne.
<HTML>Syrea: nejsi jediná, koho současný stav mrzí. Nehodlám mlátit do těch nade mnou, aby byli čilejší, není to můj úkol (neříkám, že jsem to nezkoušel). V moderátorech skutečně chybu nehledej, děláme, co jde dělat.</HTML>
Syrea.wz.cz (syrea.wz.cz) Nepridavej se na mou stranu, zle dopadnes :)

S tim nastavenim opatrne. Kdyz to jede, nesahat do toho.
A - Neprepisovat soubor s reklamou pri updatu. On to pak nejak spatne chape a mam pocit, ze v pripade nesrovnalosti ti prepne na vkladani reklamy do kazde stranky.
B - Ja mam pocit, ze se nekde neco nakesuje a on ti pri ulozeni jineho nastaveni prepise i nastaveni reklamy. Idealne se po ulozeni hnedka odhlasit a kdyz to funugje, pro jistotu vypnout prohlizec, aby uvolnil kes.

Moderatori - jsou tu naprosto pohodovi lide. Ja je jen rad zlobim :) Tohle je zrovna jedna z veci, co jsem reklamoval uz asi pred 5ti lety a stav je stale stejny a furt to zakecavaji stejne. Proste jim vadi lidi, co si stezuji. A jestli to spravne chapu, tak sami jsou v tom ohledu bezmocni. Ale myslim, ze se ani nesnazili tlacit... Spousta z nich umi programovat a kdyby tlacili, mozna by dostali ohledne fora a ftp programu volnou ruku. Asi je bavi stale lidem odpovidat na dotazy ohledne FTP programu :)
<HTML>Já naivka jsem si myslela, že jsem se vyjádřila jasně. My nic nezakecáváme, stěžující si nám nevadí. Znovu opakuju, že dobu sessions nastavil admin <strong>úmyslně</strong>, při plných smyslech. Opravdu pro mě není problém získat si práva na ovládání fóra. Ale věřím úsudku admina, takže i kdybych měla tu možnost, tak pro jednu stížnost to nastavení stejně nezměním.
Co se týče ftp programu, tedy správce souborů, tak to není náš produkt a v tom bych se opravdu nehrabala. V tomto případě, kdyby záleželo jen na mě, tak správce zruším úplně.
Ad A a B, tak to jsou oboje nesmysly, nastavení se samovolně nepřepisuje a tvůj pocit je blbej.

2Syrea: jen abys byla v obraze. "Namachrovanými moderátory" nás nazval právě peta.</HTML>