PHP- virtuální obchod

mám virtuální svět a potřeboval bych tam udělat virtuální obchod chtěl bych vlastně aby klikli na "koupit" a ten majetek by se jim připsal od majetku (přepsal by se řádek "majetek" v databázy) a ještě aby jim to odečetlo tolik peněz kolik to stojí takže by se přepsal i řádek "penize"
a?

___
Fakt nevím, jakou reakci čekáš. Nevím, jestli se nám chlubíš tím, co dokážeš nebo jestli žádáš o pomoc. Pokud žádáš o pomoc, tak z těchto informací netuším o jakou - tedy kde přesně máš problém.
že bych potřeboval pomoci jak to mám udělat...
<HTML>A s čím? V čem je problém?

EDIT: Ten postup jsi v podstatě popsal sám. Takže v čem <u>konkrétně</u> máš problém?</HTML>
Tom (skolacar.wz.cz)
Postup, jak to mas udelat, jsi popsal. Ted uz zbyva to pouze udelat. Programovani asi na 2 dny i vic prace. Podle toho, zda bys chtel pro upravu vyrobku vlastni editaci nebo si s tim poradis rucne.
peta: S těmi 2 dny jsi to přehnal. Maximálně 2 hodiny. Tady určitě žádný košík nebude potřeba, prostě se po kliknutí provede transakce.
No sice jsem napsal jak to chci udělat ale jak to mám udělat už nemám ani páru. Hledal jsem i na internetu a nic jsem nenašel.... prosím tedy jestli by mi někdo nepomohl jak ten kód sestrojit.
A copak jsi na tom internetu hledal?
http://www.google.com/search?hl=cs&q=z%C3%A1klady+php&btnG=Vyhledat+Googlem&lr=
http://www.google.com/search?hl=cs&num=20&q=z%C3%A1klady+mysql&btnG=Hledat&lr=
Kdybys ještě něco hledal - zkus www.google.com
=Tom=
Pokud jsi hledal něco jako "skript přepis majetek peníze databáze", tak se opravdu nedivím, že jsi nic nenašel. Vzhledem k tomu, že máš ten "virtuální svět", a podle toho, co jsem viděl máš i "virtuální registraci", tak s databází asi pracovat umíš. Pak nevím, kde máš problém.

>"jak to mám udělat už nemám ani páru"
V prvním příspěvku sis to celé popsal - jedním sql dotazem (případně dvěmi) upravíš (odečteš hodnotu pro sloupec peníze, přidáš hodnotu pro sloupec majetek) řádek v tabulce pro aktuálního uživatele ("virtuálního návštěvníka") a je vymalováno.
Kit (ekobrikety.vyrobce.cz)
Za 2 hodiny dostanes funkcni verzi, to mozna jo. Ale uz nevychytas vetsinu chyb, ktere muzou nastat. Coz je docela prace na 2 dny, vcetne uprav vzhledu a tak.
Hlavni prace programatora dneska je, ze dostane funkcni program a ma do nej udelat zmeny. Pokud je to odflaknute, 2 hodiny prace, tak zmena muze znamenat kompletne program prepsat. Takze jsem vdecny za kazdou dobre odvedenou praci :)

Tom (skolacar.wz.cz)
Jestli ti to pomuze, tak mam script pro chat
http://peter-mlich.wz.cz/programs/minichat.php
http://peter-mlich.wz.cz/programs/minichat.txt
http://peter-mlich.wz.cz/programs/minichat.sql
Sice tam zadne logovani nedelam, ale tak to si muzes dodelat