Přihlášení

Dobrý den, potřebuju poradit. Mám přihlašovací stránku, která po vyplneni údajů přeskočí na stránku, kde se píše, že se přihlašuje, pak to skočí na index.
Ale blbne mi ta stránka, kde se píše, přihlašuji vás, kod je tenhle:
předtim a za tim mám všechno dobže, blbne jen tadyten usek

$d=MySQL_Fetch_Array($data);
if(($d["name"]==$nick)&&($d["pass"]==$pass)&&($nick!="")&&($pass!="")){$_SESSION['nick']=$nick; echo "<br>Přihlašuji vás...";}
else{echo "<br><br>Špatné heslo nebo jméno!<br><br>";}
if($d["special"]=="VIP"){$_SESSION['special']="VIP";}

a já tam místo přihlašuji vás chci dát obrázek s animací, že se přihlašuje, tak místo toho přihlašuji vás dám <img src="obrazek.png">, jenže v tom je ten problém, hned mi vyskočí eror že na právě tomhle řádku je právě chyba, samozřejmě když to img smažu, tak vše funguje jak má.
Prosím poraďte, já nevim co s tim.
Tvůj problém jsou uvozovky.

Používáš echo "Přihlašuji Vás...";. Když použiješ echo "Přihlašuji <img src="img.gif" />"; tak php parser samozřejmě neví, co má dělat když narazí na druhou uvozovku (za atributem src u obrázku)...

Ale k řešení: stačí uvozovky escapovat nebo u echo použít místo uvozovek apostrofy.. tedy
a) echo "Přihlašuji <img src=\"img.gif\" />";
b) echo 'Přihlašuji <img src="img.gif" />';
Nevím na jaké úrovni znalosti jste. Zda máte základní znalosti nebo jste jen použil metodu kopíruj&vlož. Každopádně si prostudujte způsoby zadávání řetězců. V řetězci nesmí být nic, co by ten řetězec zlomil. Což jste podle mě udělal.

BTW1: Ať už jste ten či ten, tak Vás nechám najít si řešení. Pokud něco umíte, pak na řešení přijdete. Pokud jste kopírák, dobře Vám tak. Nekopírujte ale naučte se to.
BTW2: Nevidím tam nikde otazník, takže nevím, proč odpovídám.
Grrr. Freeze to udělal za Vás :(
no každopádně je tohle od kámoše, já v php neumim vůbec nic, snad jen napsat komentáře.
Jo a samozřejmě dík už je to spravený.