Tipovanie, stavkovanie

Dobry den ,
chcel by som tu poprosit o pomoc ...
vie niekto ako sa da vytvorit stranka kde sa bude dat tipovat? na zapasy ake tam dam sam ... take nieco ako je napr http://www.tiket.sk/ alebo http://www.stavkujeme.sk/
alebo je niekde nejaky navod ako to vytvorit ?
dakujem
<HTML>Schopnost programovat v PHP, znalosti práce s MySQL a kreativita. Pokud něco z toho chybí, pak je jakákoliv snaha marná - domácí úkoly za nikoho neděláme (svého času si všichni ceníme).</HTML>
ja nechcem aby to niekto urobil za mna ... ja si to chcem zrobit len som chcel ci nieje dajaky tutorial abebo nieco alebo aspot trochu napisane o tom lebo som to nikde nenasiel
<HTML>Nemáš na to, chybí ti kreativita. Navíc u tebe pozoruju problémy s chápáním psaného textu.</HTML>
Mám takové nejasné tušení, že by ti mohl pomoci Nette Framework, ale nesázel bych na to. Neznám ho.

V každém případě bych začal tou kreativitou. Zkus si navrhnout algoritmus postupů (třeba v UML), potom třeba vstupní formuláře a postupně vše převádět do PHP. MySQL do toho přimícháš, až budeš potřebovat ukládat a získávat data.
Nípal: To od tebe není hezké. Sice nám VLADIS ještě nic nepředvedl, ale to ještě neznamená, že kreativitu nemá. I když proti němu hovoří třeba ty pitomé hodiny, které má na webu i přemíra iframe.
Kit: A v čem by mu pomohl Nette? Neříkám, že by nepomohl, ale musel by ho umět. Nette má stejnou logiku jako Zend framework.

VLADIS: Správný programátor neumí jen psát kódy, ale i logicky myslet. Pokud nemá myšlenku, tak taky nemůže psát kódy.

Ze všeho nejdříve si ujasněte, co to ta tipovačka je a jak pracuje. Nemyslím jak vypadá kód, ale jak vypadá prakticky. Inspirujte se třeba tím http://www.tiket.sk/. Okoukněte, jak provádí určitou část a v mysli si představte, jak byste to provedl.
Pokud nemáte představivost nebo prostě nevíte co a jak, tak na to nemáte. A to myslím úpřimně.
Pro inspiraci: Programování je vlastně totéž jako na základce slovní úlohy. Musíte pochopit slovní úlohu a z něj provést nějaké výpočty. U programu jde o totéž.
vdaka tak daco sa pokusim nastastie mam este asi mesiec taze mam cas na premyslanie :P

pre Kita : tu to mas bez iframe http://florbalweb.xf.cz/home/ a neviem co mas proti hodinam ... normalne analogove hodiny
VLADIS: Ty hodiny ukazují stejný čas, jaký mám v rohu monitoru. S webem nijak nesouvisí a působí spíše rušivě. Proto jsou zbytečné.

Samostatné iframe si umím vytáhnout taky, kromě toho mě Google dovnitř iframu nasměruje automaticky. Jenom mi uniká smysl jeho použití.
VLADIS (florbalweb.xf.cz)
Zaklad je HTML formular.
jakpsatweb.cz - html - formulare
jakpsatweb.cz - html - priklady - formulare

Pak je otazka, jestli tu stranku budes prepisovat rucne nebo z nejake databaze, treba na wz.cz MySQL. To nastavovani je trosku slozitejsi
mm.gene.cz (jednoduche prikazy pro praci s databazi)
http://peter-mlich.wz.cz/programs/minix.php
http://peter-mlich.wz.cz/programs/minix.txt
http://peter-mlich.wz.cz/programs/minix.sql
Takovy jednoduchy chat bez prihlasovani. Ale mas tam funkce, ktere zapisuji udaje do sql tabulek na wz. resp v tom txt je to nastaveno pro localhost (google.com wamp server / po nainstalovani a spusteni pak hledej v menu phpmyadmin, zaloz si databazi, vytvor tabulky)

A tez potrebujes PHP, protoze udaje uzivatelu muzes ukladat jen na server.
peta: Vítej zpátky. A jak vidím v plné parádě. Opět mimo.