Administrace

Potřeboval bych udělat amdinistraci na svym webu.....chci aby to vypsalo uživatele a dala se změnit hodonota "body" že by se prostě dali přidávat body....mělo by to být jednoduchý nějak jen nějaký UPDATE tabulky ale já nevim jak na to.
Vzhledem k tvému webu si dovolím tvrdit, že s php pracovat umíš a zacházet s databází také. Potom nevím, jaký je tvůj problém - prostě si ujasni, co chceš z databáze vypsat, co budeš chtít upravit.

Tady ti nikdo celý skript nenapíše - čas je drahý, tím spíš ten volný. Pokud máš nějaká konkrétní problém (mám takovou a makovou funkci, dělá to něco jiné, než by mělo) sem s ním. Pokud máš ale větší problém (chci tohle, nevím jak na to, udělejte to za mně), tak pláčeš na špatném hrobě - najmi/zaplať si programátora, který ti to napíše.
$str = $html;
$str = preg_replace('/(.*)\<body\>/i','',$str);
$str = preg_replace('/\<\/body\>(.*)/i','',$str);
$body = $str;
//nebo
$str = $html;
$a = strpos('<body>',$str);
$b = strpos('</body>',$str,$a);
$body = substr($str,$a,$a-$b);

$html = $head.$body;

A pak file a ulozit ci nacist ze souboru. V cem vidis hacek?

php.net/file
php.net/strpos
php.net/preg_replace
jo, soubor k editaci zpristupnis treba pres .htaccess A nebo pres session nechas uzivatele logovat vuci sql, kdyz mas radeji sql.
Jediny problem nastava, kdyz ti uzivatel do stranky skopiruje jinou stranku s body. Pak se muzou dit prapodivne veci :)
peta: ehm? Neber to jako urážku, ale trpíš nějakou mentální poruchou, která ti brání v pochopení psaného textu? O tagu body nepadlo ani slovo, v původním dotazu byly body jako množné číslo od slova bod, tedy jako součást bodování. Stejně tak se Tom vůbec nezmínil o editaci souboru, jenom o vypsání uživatelů (předpokládám že z databáze) a nějaký update tabulky. Na druhou stranu je pravda, že v jeho příspěvku chybí otázka - tedy odpověď může být jakákoliv (0->cokoliv = true :)
ale neee, ja proste zalezu zpet do postele...

http://peter-mlich.wz.cz/programs/minichat.php
http://peter-mlich.wz.cz/programs/minichat.txt
http://peter-mlich.wz.cz/programs/minichat.sql
Tady mas jen inserty, staci pridat treba UPDATE podle mm.gene.cz