PHP4-PHP5

Chtěl bych se zeptat jestli bys te někdy nechtěli nahodit PHP5 místo 4ky. V PHP 4 mi chybý (a určitě i ostatním) docela dost funkcí a hlavně OOP i když je v PHP4 zahrnuto je jen částečné. Za odpovědi děkuji předem.
<HTML>Což o to, mnozí by jistě chtěli, ale taky musí chtít admin. Zatím je php5 jen na jednom serveru, stačí si registrovat domenu na mysteria.cz. Mimochodem, tohle se tu řeší tak jednou za dva měsíce, stačilo si přečíst některé starší vlákno.</HTML>
Thalia: Nováčci jsou líní hledat - a můj osobní tip je, že registrace upsource.xf.cz byla provedena v posledních 2 dnech ;)
Ahoj,

nejsem zaregistrovaný malý čas, ale až teď jsem si všiml, že zde existuje něco jako poradna. Rád bych se taktéž přimluvil z php5, pokud to k něčemu bude... Vážně se mi nechce pořizovat si nový profil kvůli tomu, že zde nemůžu používat slovíčka public, private, musím tam cpát var atd. když tenhle server má určitě na to, aby se tady pětka objevila.

Pokud píši zbytečně a úplně mimo věc, tak se omlouvám, ale zřejmě budu nucet najít si jiný server...

s pozdravem
found
Přimlouvání na fóru nic neřeší. Musí chtít administrátor, uživatelé nestačí ;) Osobně doporučím jen dostatek trpělivosti ..
a) .. čekat
b) .. stále dokola se průběžně ptát na vybrané e-mailové adrese :)
c) .. pokud se budeš vyptávat dostatečně často, třeba tě šoupne na spamlist :-D