webnode

Chtel bych se zeptat jestli bych mohl vytvářet stránky ve webnode a prezentovat je na stavajici adrese webzdarma u webnode neni problem a pisou o nastaveni viz nize, ale nastaveni DNS jsem tady nikde nenasel. Myslite, že by to mohlo tady fungovat?

Přiřazení existující domény
Doména sarah.prodejce.cz byla úspěšně přidána. Pro správné fungování domény je nutné nastavit její DNS záznamy podle následujícího návodu.
Nastavení DNS
Pro správné fungování projektu Webnode na Vaší vlastní doméně je nutné mít pro tuto doménu správně nastaveny servery DNS (Domain Name Service). Postupujte prosím dle tohoto návodu:
1. Přihlaste se do administračního rozhraní Vašeho webhostera a přejděte na stránku s nastavením DNS záznamů pro Vaši doménu. Tato stránka se obvykle nazývá Nastavení DNS, případně Nastavení name serverů. Jestliže taková stránka v administraci domény neexistuje, kontaktuje Vašeho webhostera, aby nastavení provedl manuálně.
2. Odstraňte současné záznamy typu A nebo CNAME u jmen "www" a "files" u vaší domény, kterou chcete použít pro systém Webnode. V případě, že budete chtít přenést nějaký obsah ze současného projektu, tak si tento obsah před provedením tohoto kroku zazálohujte.
3. Vytvořte nové záznamy typu CNAME podle tabulky níže.
Jméno Typ Hodnota
www CNAME sarahvos.webnode.cz.
files CNAME sarahvos.webnode.cz.
Nastavení MX záznamů
V případě, že máte zakoupený některý z balíčků Webnode, můžete využívat i službu Webnode E-mail.
MX záznamy v nastavení domény určují, kam je směrována e-mailová komunikace pro vaši doménu. Abyste mohli využívat službu Webnode E-mail, je zapotřebí správně nastavit MX záznamy u vaší domény přiřazené k projektu Webnode.
Upozornění: pokud již využíváte e-mailové služby u vaší domény, zvažte pečlivě, zda nedojde ke ztrátě e-mailů pokud změníte MX záznamy.
Pro nastavení MX záznamů postupujte následovně:
1. Přihlaste se do administračního rozhraní vaší domény. Přejděte na stránku s nastavením MX záznamů (obvykle se nazývá "Nastavení DNS" nebo "Nastavení MX").
2. Smažte všechny záznamy typu MX u vaší domény, kterou máte přiřazenu k projektu Webnode. Důležité: ujistěte se, že máte veškerou dosavadní e-mailovou komunikaci u vaší domény zálohovanou. Ve Webnode E-mail budete vytvářet zcela nové účty.
3. Přidejte MX záznamy pro vaši doménu podle následující tabulky. Pokud jste tázáni na typ vytvářených DNS záznamů, zvolte typ MX.
Jméno/Záznam* Typ Priorita Server
@ MX 10 mx1.sarahvos.webnode.cz.
@ MX 20 mx2.sarahvos.webnode.cz.
@ MX 30 mx3.sarahvos.webnode.cz.
Hodnota sloupce "Server" se zpravidla zadává s tečkou na konci. Pokud se vám nepodaří vložit hodnotu s tečkou na konci, pokuste se vložit tuto hodnotu bez tečky na konci.
*) V některých případech je možné ponechat pole "Jméno/Záznam" prázdné
) V některých případech je pro pole "Priorita" a "Server" dostupné pouze jedno pole. V tomto případě vyplňte obě hodnoty oddělené mezerou do tohoto pole
Asi jsem dotaz umistil do blbe rubriky, ale nevi nekdo jestli by to slo tvorit ve webnode a umistit na stavajici zdejsi adrese a nebo budu nucen do presmerovani?
Údaje které Vám poslaly z webnode.cz tady imho nenastavíte. Zjednodušeně řečeno toto muže nastavit:

1) vlastník domény
2) správci serveru jejichž NSSET ID je vedeno v nastavení domény

je zřejmé že nesplňujete ani jedno. Jedinou možností je tedy přesvědčit jednoho z nich aby Vám dotyčné záznamy nastavil. Ale cizí osoba nemá důvod něco podobného udělat.

Otázkou je, jestli při dnešních cenách domén není vhodnější jednu zakoupit a nastavit si jí dle potřeby...