Hodnocení webu

Zdarec he co by ste mi vytkli na tomto webu? Pište ať to můžu vylepší. Jo a mimochodem, že je málo věci na tom webu to mi nevytýkejte každej den tam přidávám. ;)
- odkazy v menu nejsou podtržené
- odkazy typu "klikněte zde" nemají smysl
- červené písmo na šedém pozadí je téměř nečitelné
- přiblblá poznámka o optimalizaci webu pro prohlížeče nikoho nezajímá
- úplně chybí nadpisy
- používání fyzického formátování místo logického
- v textovém browseru (rozuměj vyhledávacímu robotovi) web nedává smysl
- Které ze slov "Zdravím všechny návštěvníky této stránky" použije návštěvník ve vyhledávači, aby se k tobě dostal? Už jsi někdy některé z těchto slov napsal do vyhledávače, když jsi něco hledal?

Je to takové plácnutí nesouvisejících vět na jednu plochu. Nějak netuším, o čem ten web vlastně je. Očekával bych např. "čeština FlacOut 2", "patch Realistic Driving", "Trainer GTA IV" apod. To tam prostě chybí.
zkus si procist prvni 3 temama v diskusi Nazor na stranku na jakpsatweb.cz , projdi si tam par hodnoceni a sam si vyber z tech stranek, co se ti zda dobre.
Musim rici, ze tva stranka mne nezaujala ani na tolik, abych se snazil popsat to more podivnosti. Shodnu se s kitem, ale napsal bych dalsich 100 poznamek a to tu moderatori neradi vidi :)
Už jsem to trochu opravil. aůe moc nechapu tuhle odrážku: používání fyzického formátování místo logického. :D
Nevíte kde jsem udělal chybu, že se mi ty nadpisy takhle zvětšili přitom mám h1 nastavený úpně jinak... :(:/
Tak už dobrý uř jsem to opravil... :D
Hmmm, tak to je prázdný webík... už jsem prodal hodně webů klientům, ale nevím jestli tohle by chtěli. Jsi na začátku, raději bych se snažil nevkládat další téma. Ale spíš bych doladil systém vkládání apod. Všiml jsem si, že nezakládáš HTML dokumenty jako ostatní zelenáči, ty máš (?stranka=neco)... to ti chválím. Ale pokud chceš působit aspoň trochu jako zkušenější webmaster, nevkládej do anket otázky jako "Myslíte si, že se tento web chytí". To platí i pro ankety typu jaké máš ty, naprogramuj si své. A vůbec nikdy nekritizuj starší prohlížeče.

Raději se věnuj alespoň 6 měsícům PHP, věř mi, že se ti to rychle vrátí až budeš ten web chtít poopravit a nebo doplnit.

Nakonec jestli se tvůj web chytí, záleží jen na tobě. Pokud budeš mít vůli vydržet to stále doplňovat apod., tak se chytí .-).

Pak je zde tzv. uživatelský zážitek: ten je na nule. Obrázky Trainery, cheaty a jiné jsou v obsahu příliš rušivé, kvůli tomu je web velmi nepřehledný. Barva je jinak dobrá.