nejde to

proste to nejde.Pres ftp se mi poradiro jednou dat svuj PHP zkusil sem zalozit novy ucet a nejde proste nic pres FTP dat na muj server.Proste to nejde zkousim to dva dny a nefunguje nic.
Křišťálová koule je v servise.

Co nejde? Nedaří se na ftp připojit? Máš správné přihlašovací údaje? Píše to nějakou hlášku? Atd atd.. Bez informací z tvé strany ti nikdo nepomůže.
ne nejde prenos souboru proste nemuzu prenest soubory pres FTP .Uz se s tim nervuju 3 cely dny a dochazi mi nervy .Pry je toto dobry hosting ale najdu si jiny dneska sem to zkusil zonovu a zase nic takze to má cas do vecera.
nejde, nejde, nejde. Už víme, že ti to nejde. Ale co my s tím? Slovo nejde nám nestačí.

Je potřeba rozepsat, co ti přesně nejde. Nejlépe nám říct, co všechno děláš. To znamená jaké údaje vyplňuješ a co vše ti to píše a tak.

Že ti to nejde, má více příčin a nám jde o to, která příčina to je. A podle toho ti pak poradíme. To je jako když řekneš, že ti nejde auto. Může to být motorem, olejem, prázdným benzínem, elektrikou a mnoho dalších.
Tady může v podstatě jít o chybné údaje, blokováno z tvojí strany, blokováno ze strany hostingu, pasivní režim, nefunkční internet, nefunkční počítač apod. ;)
tt: Asi máš špatně nastavené parametry spojení nebo používáš nevhodného FTP klienta. Také můžeš mít blokovanou IP adresu.