Hromadné rozesilání mailů - limit ?

Zdravim, navrhuju web kde by měl uživatel možnost si registrovat mail pro možnost odběru novinek. Zjistil jsem že nástroj Cron není k dispozici, nicméně poslední možnost je posílat maily přímo při vytvoření novinky. Počet mailu by mohl být okolo 200. Je na wz nějaký limit? Díky.
<HTML>Stačí číst podporu...
http://www.webzdarma.cz/pp.html?2#2</HTML>
Dobrý den,
ta podpora by chtěla trochu aktualizovat. Nebylo by od věci mít tam seznam serverů, a dle toho verzí php a phpinfo(). Kromě toho odkaz na phpinfo() na http://mt.wz.cz/info.php je již nefunkční (patrně byl stejně jen pro php4, takže už byl v rámci výše zmíněnýho seznamu serverů stejně zbytečnej).
Díky
Dobré odpoledne,

mohu poprosit o aktualizaci informací o limitech na mail() funkci? Stále je to 10 mailů za hodinu? A je to 10 volání mail(), 10 adresátů v "TO:" nebo 10 odeslaných zpráv (tj. včetně BCC, CC, ...)? Potřebuji jednou za několik dnů až týdnů odeslat email několika málo lidem (+-10 adres) - informace správcům o nové registraci. Nějak se to ale nezvládá, tak nevím proč...

Jo, a aktualizace FAQ by neuškodila. A také by to možná chtělo udělat na mail() limity vlastní FAQ, jako to mají limito na MySQL. Hledat to v "Je na serveru nainstalována knihovna ..., je povolena funkce ...?" by mě samotnýho nenapadlo, když jednoduchý mail() funguje.

Fosfor
Webzdarma je webhosting. Mailová služba je jen něco navíc a neměl bys počítat s plnou funkčností.

Zkus pandora.cz, mám s nimi dobré zkušenosti. Na limity jsem nenarazil, stačí mail poslat 1× a sami to rozešlou třeba na 500 adres.
O tom, nakolik je webzdarma webhosting a co všechno může a nemusí takový webhosting nabízet by se daly vést dlouhé řeči. Nechme to na zimní večery.

Za odkaz na pandoru děkuji, tu znám již dlouhá léta. Prozatím mě bude stačit informace o tom, jak je to tu s limity na mail funkci :)
Ahoj,
taky jsem to tady asi před rokem řešil. Předpokládám, že jde o 10 adres v TO. Problém je ale v tom (a na to jsi narazil asi i ty), že jakmile do TO zadáš víc než 5 adres, mail se neodešle. Při 5 a méně ano. Řeším to tak, že je dělím na 2 maily. Nerozesílám toho zase tak moc (2x za měsíc), takže mi to nevadí. Thalia odpovídala, že to napíše adminovi. Ale protože nejde o nějakou životně důležitou věc, nemůže garantovat, že se tím budou zabývat. Je mi jasný, že když je něco zadarmo, nemůžu čekat zázraky, ale co je uvedeno v limitech by mělo platit.
Ahoj Oldo,
to je přesně informace, kterou hledám:) Jde mi o stejné případy a mám v plánu to řešit stejně;) Takže teď už jenom kdyby to někdo oficiálně potvrdil, než se v tom začnu vrtat.
Fosfor
ping

(Už jsem tuto zprávu posílal - asi před 4 dny. Pravděpodobně se ztratila při pravidelných výpadcích místních serverů...)
ping

blizi se treti tyden a zatim bez oficialni reakce... ptam se na to proto, jelikoz mi (pravidelne) nejdou odesilat emaily na 7 adres (na jedno volani mail()), a to i v pripade, ze v okolnich nekolika hodinach nesel jiny email (tedy celkovym omezenim to byt nemuze).

ptam se tedy: proc to nefunguje? jak to mam udelat, aby to fungovalo? uvital bych tedy zapojeni do diskuze nekoho z oficialniho "tymu" wz.
Nevím, zda ti někdo kompetentní odpoví. Thalii jsem tu nějakou dobu neviděl a nevím, zda by ti i odpověděla. Admin sem nechodí vůbec.

Problém je ten, že i já sám nevím, jaký je aktuální stav. Jde o to, že v minulosti zde docházelo k různým změnám na serveru, že původní limit 10 emailů nemusí dnes platit. Dokonce v jednu dobu došlo i k takovému stavu, že někteří neměli možnost funkci mail() používat, pač byla zakázána.

Proč to nejde odesílat, nevím. Možná bych zkusil posílat to po jednom. Možná máš špatný zápis sekvencí emailů (čárka místo středníku nebo naopak). Možná je chyba na straně serveru, kdy ten email se prostě neodeslal. Pokud funkce vrací true, tak může být zaseknutý ve frontě.
Dik za reakci. Funkce vraci false, zapis je spravnej (generovano z databaze, kontrolovano rucne, 4 adresy funguji, 7 ne, zkousel sem i upravovat seznam adres rucne). Nez se ale pustim do implementace nejakyho nesmyslu (stylem posilat to po jednom), chtel jsem slyset, co ten system teda dovoli. Potud technicka cast:)

Zkusim to to jeste chvili opingavat a kdyz se nikdo neozve, zkusim jim opingavat email. Stale jeste doufam, ze alespon jednou za uherskej rok sem nekdo (alespon castecne) kompetentni vleze.
PING!