Tabulka dat z formuláře

Ahoj,

zkoušel jsem někde najít postup jak udělat tabulku z daty, které jsou vyplněny v nějakém formuláři.

Jde mi o následující.

Zákazník vyplní formulář a odešle, mě přijde email ale potřeboval bych, aby se data ještě ukládala do nějaké tabulky na webu. Jako pro kontrolu informací.

Formulář mám zde: http://www.serviselektro.kvalitne.cz/formular.php

Díky moc všem za pomoc,

DD
Nechápu přesně, co řešíš, ale tady máš k dispozici MySQL databázi. Na webu najdeš spoustů návodů a tutoriálů, jak na to.
Nejen MySQL, ale i SQLite, GDBM a pár dalších. V daném případě by se dal použít i obyčejný CSV nebo případně XML. Variant je velké množství, jen si vybrat.
První, co je potřeba řešit je "odchytit" data, která odesílá formulář ve formě POST dat (<form action="#"> ve zdrojovém kódu toho moc neodešle).

Je potřeba mít nějaký skript, kterému se odeslaná data pošlou a on je zpracuje a odešle vlastní e-mail. Při té příležitosti je možné doplnit do odesílacího skriptu i tu zapisovací část - úplně by stačilo do textových souborů.
ds: Atribut action v tagu form pro jistotu neuvádím vůbec, protože formulář zpracovávám ve stejném skriptu, který ten formulář generuje. Je to docela praktické. Uvedený <form action="#"> je z tohoto pohledu v pořádku.
Kit: Aha, tak ono to <form action="#"> data odesílá. Tak to se omlouvám za matení veřejnosti.